ΕΛΛΑΔΑ

Σε Gallery της Αθήνας εκθέτει η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου

0

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “threshold 2,0” της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου στην Αθήνα, στην οδό Ιπποκράτους στην Siilk Gallery.

Ο Διευθυντής του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών και της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου Σωκράτης Λαμπρόπουλος δήλωσε : “Φίλοι της φωτογραφίας και της τέχνης, διακεκριμένοι φωτογράφοι και καλλιτέχνες, βρέθηκαν μαζί με τα μέλη της λέσχης συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με αφορμή την έκθεση και τα νοήματα που διερευνήθηκαν”.

Το curation επιμελήθηκε άριστα ο Αναστάσης Πρωτοπαπάς Μ.Α/Β.Α εισηγητής στην Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας, από το οποίο αναδιαμορφωμένη και εξελισσόμενη εκφέρεται η συγκεκριμένη έκθεση.

Εξέθεσαν τα φωτογραφικά τους έργα τα μέλη Άννα Δημητροκάλη, Λορένα Κιρκ Γιαννούλις, Γιάννης Πατρώνης, Γεώργιος Τζάφης, Φανή Καρανικόλα, Δήμητρα Καψαλάκη, Αθανάσιος Σκάζας, Αναστάσης Πρωτοπαπάς, Σοφία Πετικίδη, Μαρία Πολυδώρου, Μάνος Κουνελάκης, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Γεωργόπουλος, Κατερίνα Φιλοπούλου, Βλάσης Μαυραγάνης.

Διοργάνωση: Corinth Exposed Photography Festival, Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, Corinthian Photography Club/Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου.

 

THRESHOLD 2.0

Η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου εξερευνά τις πολλαπλές έννοιες της λέξης “threshold” σε μια προσπάθεια κατανόησης και χρήσης μιας σύγχρονης, μη λεκτικής, αναπαραστατικής επικοινωνίας, βρισκόμενη ταυτόχρονα και η ίδια στο κατώφλι της δημιουργικής εξέλιξης.
“Threshold concepts” είναι η θεμελιώδης, μεταμορφωτική αφομοίωση εννοιών που επιφέρουν την μετάβαση σε βαθύτερα επίπεδα κατανόησης. Αυτό το μεταίχμιο, ο ενδιάμεσος χώρος μεταξύ οποιασδήποτε αλλαγής ή μεταμόρφωσης ορίζεται δυσδιάκριτα αλλά σηματοδοτεί τον τελικό προορισμό.

Εργαστήριο για τις δασικές πυρκαγιές στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι

Previous article

Η Μαρίνα Ραντίτσα – Βασιλάκου εξελέγη αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Κορινθίων

Next article

More in ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.