1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αποκλειστική δήλωση Δήμα μετά την επιτυχημένη συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών (video)

0
Το sfedona.gr εξασφάλισε την πρώτη δήλωση του κου Δήμα αμέσως μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών Θετική έκβαση είχε η συνάντηση των δημάρχων Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη και Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου με τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/1 στο Υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία του Κορίνθιου Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας Χρίστου Δήμα. Ο κος Δήμας στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των Δήμων της Κορινθίας για επίλυση τοπικών προβλημάτων αλλά και στην υλοποίηση έργων προς όφελος των πολιτών. Έτσι, για ακόμα μία φορά, δόθηκε το “πράσινο φως” για χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος” σε έργα που αφορούν τη βελτίωση υπάρχοντων αθλητικών χώρων και κατασκευή νέων στους δήμους Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Βέλου-Βόχας.

Εγκρίθηκαν τα χρήματα για την αποκατάσταση του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων που υπέστη μεγάλη καταστροφή μετά τον “Γηρυόνη”. Ο δήμος θα επιχορηγηθεί μέσω του Φιλόδημου για το Θώδειο Στάδιο και δυο γήπεδα τένις στα Ίσθμια.

 

Ανασυντάσσει δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη συγκέντρωση στην Κόρινθο με Τσακαλώτο – Φίλη (video με αποκλειστικές συνεντεύξεις)

Previous article

Κιάτο: Συνελήφθη 54χρονος για παράνομη παραγωγή “χασισέλαιου”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.