1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ανασυντάσσει δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη συγκέντρωση στην Κόρινθο με Τσακαλώτο – Φίλη (video με αποκλειστικές συνεντεύξεις)

0

Στην Κόρινθο παρευρέθηκαν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, δύο πρώην Υπουργοί και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Φίλης. Επισκέφθηκαν τα νέα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και αργότερα κατευθυνόμενοι προς το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου για την προγραμματισμένη εκδήλωση, περπάτησαν για λίγο στο κέντρο της πόλης συζητώντας με πολίτες.

Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα “Η Εποχή” και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης απ΄το Κορίνθιους πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου θέλοντας να ενημερωθούν για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις τέσσερις μήνες πριν το Συνέδριο του κόμματος. Στο πάνελ της εκδήλωσης και δύο μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Σπύρος Δανέλλης και η Έφη Καλαμαρά.

Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου – Εκδήλωση με θέμα «Στο Δρόμο που νικήσαμε, στο Δρόμο της Αριστεράς»

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και αποκλειστικά στην κάμερα του sfedona.gr, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε στη Νάνσυ Γιαννιδάκη για τον διαχωρισμό δεξιάς και αριστεράς, το διακύβευμα για το “Δεύτερη φορά Αριστερά” καθώς επίσης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για τις πολιτικές της κυβέρνησης και το κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο που αποφέρουν.

Δείτε το βίντεο:

Απ΄τον πρώην Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, έχοντας θέμα επικαιρότητας τη σύγκρουση του στη Βουλή με την νυν Υπουργό Νίκη Κεραμέως, σαφώς και ζητήσαμε την τοποθέτησή του  για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που φέρνει αλλαγές στην ισοδυναμία των πτυχίων δημόσιων και ιδιωτικών Σχολών. Ο κ. Φίλης μίλησε στην κάμερα του sfedona.gr για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενώσουν δυνάμεις για να ανατρέψουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, το καταστροφικό έργο της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο:

Φανερά ικανοποιημένος για την εξωστρέφεια που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός. Μίλησε αποκλειστικά στο sfedona.gr για τις προσπάθειες διερεύνησης του κόμματος στην κοινωνία, τις εσωτερικές διεργασίες, τους στόχους αλλά και τις αρχές της αριστεράς που είναι ο δρόμος της νίκης, όπως τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες απ΄την εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου την Τετάρτη 22/1/2020, με θέμα «Στο Δρόμο που νικήσαμε, στο Δρόμο της Αριστεράς»:

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου έκοψε την πίτα του

Previous article

Αποκλειστική δήλωση Δήμα μετά την επιτυχημένη συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.