ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου έκοψε την πίτα του

0

Μία ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα παρουσία μικρών και μεγάλων αθλητών της ομάδας από κάθε τμήμα του ΝΟΚ,γονέων,του ΔΣ, των προπονητών αλλά και “φίλων” της έγινε η κοπή της πίτας για τη φετινή χρονιά.

Μαζί μας ήταν και ο πρόεδρος κος Θεμης Κουτσογκίλας μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κο Θανάση Καραχρήστο εκπροσωπώντας τη νέα Δημοτική αρχή της Κορίνθου.

Αμφότεροι έδωσαν τις ευχές τους για μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το σύλλογο και δήλωσαν την αμέριστη στήριξη που σκοπεύει να παρέχει ο Δήμος στο Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου.

Παράλληλα με την κοπή της πίτας ,τιμήθηκαν από τον πρόεδρο της ομάδας Κο Βασίλη Τσάγρη ,ο προπονητής της και πρώην αθλητής Ξυλούρης Νίκος και ο αθλητής της αγωνιστικής ομάδας Διαμαντίδης Θάνος. Ο πρώτος για την μεγάλη προσφορά του στον Όμιλο τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής και ο δεύτερος για την εξαιρετική διάκρισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2019 όπου κατετάγη 3ος στα 200 μ πρόσθιο.

Επίσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον Πατέρ Παύλο που με τη σειρά του έδωσε τις ευχές του προς την ομάδα.

Η Λίβερπουλ, η Θάτσερ, η τιμωρία και το νομοσχέδιο που άλλαξε τα πάντα

Previous article

Ανασυντάσσει δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη συγκέντρωση στην Κόρινθο με Τσακαλώτο – Φίλη (video με αποκλειστικές συνεντεύξεις)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.