1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Εκδήλωση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων με το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου

0

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεταφοράς της έκθεσης του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία Πολεμώντας για την ειρήνη: Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία στη δεκαετία του ’80, και φιλοξένησε το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρευρέθηκε χθες Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής με θέμα «Κινήματα πολιτών και Ψυχρός Πόλεμος: το παράδειγμα της Νότιας Ευρώπης».

Μεταξύ εξεχόντων καθηγητών Ιστορίας, Σύγχρονης Ιστορίας, Διπλωματίας και Διεθνούς Οργάνωσης, Διεθνούς Πολιτικής και Πολιτικών Συστημάτων,  ο κ. Γκιολής επαίνεσε με θέρμη την εκδήλωση αυτή τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μέσα από τέτοιου είδους αξιόλογες δράσεις συμβάλλουμε στην εξωστρέφεια και στο άνοιγμα του έργου της Βουλής προς την κοινωνία, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο δεσμούς των πολιτών με αμεσότητα στο έργο της. Παράλληλα η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το άριστα καταρτισμένο Πανεπιστημιακό προσωπικό ενισχύει τις σχέσεις αυτές και υλοποιεί μέσα από την προσφορά του, υψηλής ποιότητας γνωστικό και πολιτιστικό έργο».

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει για τα email εκβιαστικού περιεχομένου

Previous article

Ανοικτό το Μητρώο της Εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου «ΑΓΑΠΗΝΩ» για εγγραφές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.