1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τα υπέρ και τα κατά της ψηφιακής επανάστασης σε εκδήλωση στην Κόρινθο

0

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα του Συλλόγου “Απόστολος Παύλος”, στην Κόρινθο, οι Σύλλογοι “Απόστολος Παύλος” “Απόστολος Θωμάς” μαζί με το Παράρτημα της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων πραγματοποίησαν εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών με γενικό θέμα: “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, τον συντονισμό της οποίας είχε η κ.Κωνσταντίνα Τόγια, Θεολόγος-Εκπαιδευτικός, ήταν ένα αφιέρωμα με λόγο, εικόνα και μουσική στον π.Νεκτάριο Μαρμαρινό.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο Δρ. Φυσικός, τ. Δ/ντής ερευνών Ε.ΚΕ.Φ.Ε. “Δημόκριτος”, Βασίλειος Πετρουλέας ανέπτυξε το θέμα: “Πού μας οδηγεί η ψηφιακή επανάσταση;” και ο Οικονομολόγος – Εκπαιδευτικός, Ευστάθιος Αδαμόπουλος, παρουσίασε το θέμα: “Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, νέες ταυτότητες”.

Οι δύο εισηγητές εξήγησαν με στοιχεία και παραδείγματα τα προβλήματα και τις παγίδες της ψηφιακής επανάστασης και της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, που δεσμεύουν ποικιλοτρόπως την ανθρώπινη ύπαρξη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς, και παρακολούθησε με ενδιαφέρον πολύς κόσμος.

Συνάντηση Γκιολή – Καρπούζη για θέματα του Νοσοκομείου

Previous article

Τσιώτος: “Όραμα έχουν οι προφήτες εμείς έχουμε στρατηγικούς στόχους (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.