1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Γιάννης Γκεζερλής: Ποιοτικό μοντέλο διοίκησης πιστοποιημένο με ISO επιδιώκουμε για το Δήμο Κορινθίων

0

“Είναι μια πρόκληση η νέα χρονιά για τη δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων και για μένα προσωπικά”, ισχυρίζεται σε δηλώσεις του στο ekorinthos ο αντιδήμαρχος Μελετών & Ανάπτυξης Δήμου Κορινθίων Γιάννης Γκεζερλής.

“Με το νέο προϋπολογισμό επιδιώκουμε να υλοποιήσουμε αναπτυξιακά έργα για το δήμο, θέτοντας με αξιόπιστες μελέτες σωστές βάσεις που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο περιβάλλον. Η διαφάνεια και το ποιοτικό μοντέλο διοίκησης, είναι αδιαμφισβήτητη αρχή της Δημοτικής Αρχής και για το λόγο αυτό έχουμε ξεκινήσει εργασίες για να αποκτήσει ο Δήμος πιστοποίηση ISO”, επισημαίνει ο κος Γκεζερλής.

Να αναφέρουμε πως σταδιακά αρκετοί δήμοι στη χώρα μας επενδύουν στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, δημιουργώντας αυτοτελές γραφεία που παρακολουθούν σε καθημερινή βάση όλες τις Διευθύνσεις και τα Τμήματα καταγράφοντας πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Δήμου με σκοπό την βελτίωση έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον πολίτη.

Στα άμεσα σχέδια του χαρτοφυλακίου του, ο αντιδήμαρχος αναφέρει την χωροταξική ψηφιοποίηση του παραλιακού μετώπου του δήμου για την ανάγκη σχεδιασμού νέων προτάσεων ανάδειξής του.

Όσον αφορά παρεμβάσεις καθημερινότητας, ο κος Γκεζερλής εστίασε στο φωτισμό της Κορίνθου. “Είναι μια πόλη που είναι βυθισμένη στο σκοτάδι” είπε χαρακτηριστικά καθώς τα φωτιστικά είναι πανάρχαια και κοστοβόρα στη συντήρησή τους.

Ποιο δήμοι στην Κορινθία χρηματοδοτούνται για καταφύγιο αδέσποτων

Previous article

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο – Φρικτός θάνατος του 50χρονου οδηγού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.