4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάθε τι προβλέπουν τα άστρα για το 2020 – Ξεχωριστή πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

0

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια ευχή… Η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω δηλώνει μια σοβαρή χρονιά. Οι συνειδητοποιήσεις μας υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον. Σ’αυτήν την εποχή του Υδροχόου, αυτή του διαδικτύου, της παγκοσμιοποίησης, του μοιράσματος και της αλληλεγγύης, θα χρειαστεί να εφεύρουμε νέα πολιτικά και οικονομικά διαγράμματα για να προχωρήσουμε σε αυτή τη μετάλλαξη. Το 2020, οι πλανητικές σύνοδοι αλλά  και οι έξι εκλείψεις θα μας βοηθήσουν σ’αυτό. Θα είναι επώδυνο γι’ αυτούς που μένουν αγκυροβολημένοι στις συνήθειές τους να μην κουνηθούν….Πρέπει να σεβόμαστε τη Γη, πρόκειται για την επιβίωσή μας. Απέναντι στα ακραία φαινόμενα, μια νέα σκέψη, η συλλογική, είναι σε διαδικασία επιβολής. Στο τέλος της χρονιάς, η σύνοδος Δία/Κρόνου φέρνει μια βαθιά και μη αναστρέψιμη μεταμόρφωση. Ας ονειρευτούμε έναν άλλο κόσμο.

ΚΡΙΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Αγαπάς τη δράση και την καινοτομία; Αυτή τη χρονιά θα είσαι ευνοημένη. Ντοπαρισμένη από τον Χείρωνα στο ζώδιό σου και τον Άρη εκεί (από τον Ιούνιο ως τον Δεκέμβριο), θα είσαι γεμάτη τόνωση και ενθουσιασμό, θα υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά σου, τις ανάγκες ανεξαρτησίας και ελευθερίας σου έντονα και δυνατά. Η καριέρα σου, οι δραστηριότητές σου, θα μπορούσαν με Κρόνο/Πλούτωνα να οριοθετηθούν ξανά (αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο). Το κοινωνικό status αλλάζει, αναλαμβάνεις νέες ευθύνες. Ο Δίας μπορεί να διευρύνει τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Θα δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται, να εκτιμώνται. Η προσωπική σου ζωή θα τροποποιηθεί. Πρόσεχε σε κάθε περίπτωση τις απερισκεψίες του Δία και του Άρη (σύνεση στις αποφάσεις σου από 9 Σεπτεμβρίου ως 13 Νοεμβρίου). Ακολούθησε περισσότερο τον Κρόνο (υπομονή, πειθαρχία, αντοχή). Είναι η συνταγή της επιτυχίας σου. Με τον Ουρανό, οι αξίες σου αλλάζουν. Η διαχείριση των αγαθών και των οικονομικών σου τροποποιείται για να σου δώσει μεγαλύτερη ελευθερία.

Έρωτας: Ενισχυμένοι έρωτες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Το Μάρτιο, θα είσαι η πιο όμορφη! Εξιδανικευμένα συναισθήματα από τις 5 Ιουνίου. Σχεδιάζεις αποδράσεις για δύο Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Tip: Εμπνευσμένη δημιουργικότητα το Φεβρουάριο. Το Μάρτιο, μεγάλη τόνωση και πολύ καλές οικονομικές ευκαιρίες στο τέλος του μήνα. Όλα σου χαμογελούν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο.

ΤΑΥΡΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΤΟΛΜΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Προτιμάς την ηρεμία και τη θαλπωρή; Θα έχεις το χρόνο γι’ αυτά αυτή τη χρονιά; Με τον Ουρανό, τον φασαριόζο του ζωδιακού στο ζώδιό σου, τίποτα δεν θα γίνεται όπως το περιμένεις. Όλα θα είναι καινούργια, διαφορετικά, συναρπαστικά. Ρισκάρεις, καινοτομείς, επαναστατείς. Με Κρόνο/Πλούτωνα, τα πιστεύω σου, τα ιδανικά σου αλλάζουν. Η οπτική σου για τον κόσμο εξελίσσεται. Με την επιθυμία να μεγαλώσεις, να βελτιωθείς, να μεταμορφωθείς, θα θέλεις να ταξιδέψεις, να ανακαλύψεις μακρινούς πολιτισμούς, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ζήσεις νέες εμπλουτισμένες εμπειρίες, να ενδιαφερθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα…. Ο ενθουσιασμός του Δία, η τόνωση του Άρη (στην αρχή της άνοιξης) και η έκλειψη του Ιουλίου θα σε κινητοποιήσουν. Βγες από τη ζώνη της άνεσης και με το ένστικτο του Ποσειδώνα, ξεκίνα νέα σχέδια. «Πήγαινε εκεί όπου δεν θα πήγαινες ποτέ», αυτό είναι το μότο αυτής της χρονιάς!

Έρωτας: Νύχτες γεμάτες αγκαλιές Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Από τον Φεβρουάριο και μέχρι το Νοέμβριο, κοιτάς στενά έρωτες του παρελθόντος. Μην θέτεις περισσότερα ερωτήματα. Ζήσε την παρούσα στιγμή. Λάμπεις από τον Αύγουστο ως τον Οκτώβριο.

Tip: Άριστη χρονιά για δημοσιεύσεις και εκδόσεις. Σε μεγάλη φόρμα τον Απρίλιο. Υπογραφή συμβολαίου το Νοέμβριο; Κληρονομικά μέσα Δεκεμβρίου;

ΔΙΔΥΜΟΙ ετήσιες προβλέψεις 2020

Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας θα σε οδηγήσουν σε ένα μεγάλο εσωτερικό ταξίδι αυτή τη χρονιά. Αλλαγές με προοπτική! Θα αναρωτηθείς (με την έκλειψη του Ιουνίου) για την ουσία της ζωής, τις αξίες που έχεις στην καρδιά. Θα συνειδητοποιήσεις επίσης τον τρόπο λειτουργίας σου, τα συναισθήματά σου, συμπεριφορές συνδεδεμένες με το παρελθόν που επηρεάζουν ακόμα το παρών σου. Προσπάθησε να απαλλαχτείς από αυτά, να διώξεις τις φοβίες σου! Αυτό θα σου επιτρέψει να ξαναγεννηθείς σε μια άλλη διάσταση του εαυτού σου. Αυτοί οι τρεις πλανήτες θα επηρεάσουν και τα οικονομικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να δεσμευτείς σε μια οικονομική συνεργασία, να λάβεις πιο εύκολα μια γραμμή πίστωσης από την τράπεζα, να βελτιώσεις τη διαχείριση των κοινών οικονομικών σου. Υπάρχουν ίσως βελτιώσεις να κάνεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι φόρους, δάνεια, ασφάλειες; Μια συμβουλή μπορεί να σε βοηθήσει. Για την καριέρα σου, άσε τον Ποσειδώνα να σε εμπνεύσει, να σε οδηγήσει στα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν. Μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε μεγαλύτερη πνευματικότητα.

Έρωτας: Ο ΄Έρως θα είναι πολύ παρών τον Απρίλιο, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο. Θα είναι γελαστός Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Tip: Κόκκινο χαλί από Ιανουάριο ή Φεβρουάριο… μια κληρονομιά; Ο τραπεζίτης σου σε φλερτάρει Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η επικοινωνία στα ύψη, πολλές μετακινήσεις το Δεκέμβριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Κρόνος και Πλούτωνας, σε αντίθεση με το ζώδιό σου, μπορούν ακόμα και αυτή τη χρονιά να σε φρενάρουν. Θα χρειαστεί, με τον Κρόνο, να απομακρυνθείς από σχέσεις που σε ρίχνουν ή σε εμποδίζουν να προχωρήσεις για να ανακαλύψεις πως μόνη σου μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα. Η έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου μπορεί να σε ενισχύσει. Χάρις σε αυτήν, κατά τη διάρκεια έξι μηνών, θα μπορέσεις να δώσεις μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα. Αισθάνεσαι πιο αγκυροβολημένη, πιο ασφαλής, πιο άνετα με τον εαυτό σου. Αυτό θα σου επιτρέψει, και με το Δία, να συνεργαστείς καλύτερα. Να πεις ναι στον αγαπημένο σου, να δεσμευτείς πιο επίσημα με ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Από το Μάρτιο ως τον Ιούλιο, ο Κρόνος θα σε αφήσει στην ηρεμία σου και θα σταματήσει οριστικά το Δεκέμβριο (και για 7 χρόνια) να σου γίνεται φορτικός. Ο Ουρανός, σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ξανά το απρόβλεπτο στη ζωή σου ( όνειρα, σχέδια, φίλους…). Νέες ιδέες μπορεί να φέρουν την επανάσταση. Ο Ποσειδώνας, και κείνος επίσης σε ένα φιλικό ζώδιο, θα σε κάνει γλυκιά και αγαπητή στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Έρωτας: Τολμηρή συμπεριφορά Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Καυτές νύχτες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Tip: Λανσάρεις δραστηριότητες χάρις στην έκλειψη στις 5 Ιουνίου και στις 14 Δεκεμβρίου (καλά συμβόλαια). Η ζωή θα είναι ωραία Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

ΛΕΩΝ ετήσιες προβλέψεις 2020

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Η ρουτίνα σε ενοχλεί; Η δουλειά σου δεν σου αρέσει πια; Θέλεις να τα ξαναπάρεις όλα στα χέρια σου, να είσαι σε καλύτερη φόρμα, με καλύτερη υγεία; Όλα είναι δυνατά αυτή τη χρονιά. Μην αφήσεις καμία άβολη κατάσταση να εγκατασταθεί. Κινήσου! Πάρε τη στροφή που σε δελεάζει εδώ και χρόνια και αν έχεις ακόμα αμφιβολίες, πάρε συμβουλές από ενημερωμένα άτομα για να κρίνεις καλύτερα τη νέα κατεύθυνση που πας. Προχώρα με τη θέλησή σου, διαφορετικά ο Ουρανός που δεν είναι τρυφερός θα σε αναγκάσει βίαια να αλλάξεις και ίσως όχι τη στιγμή που το έχεις αποφασίσει. Διώξε με τον Πλούτωνα και τους τελευταίους σου δισταγμούς, άνοιξε τα φτερά σου με το Δία.

Δες πιο ψηλά, πιο πλατιά! Άρπαξε στον αέρα όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αλλάξεις τη ζωή σου. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει. Οι εντάσεις, οι ανησυχίες σου θα εξαφανιστούν. Θα αισθανθείς σε μεγαλύτερη φόρμα, σε μεγαλύτερη αρμονία με τον εαυτό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο (ευχαριστώ Ποσειδώνα!), πιο συνδεδεμένη με το σύμπαν το οποίο, μέσα από τις 6 εκλείψεις, θα σου δώσει ότι είναι καλύτερο για εσένα όλη τη χρονιά.

Έρωτας: Σεξουαλικό πάθος Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Νέα ορμή τον Ιούνιο, ερωτικό ταξίδι το Δεκέμβριο.

Tip: Οι πλανήτες κάνουν τα πάντα για να σου χαμογελάσουν η τύχη και τα οικονομικά τον Ιανουάριο, μετά από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο και Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΑ

Χαμογέλα στη ζωή. Η πιο παραχαϊδεμένη του ζωδιακού αυτή τη χρονιά είσαι εσύ! Όλα θα αρχίσουν με την έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου που θα σε βοηθήσει να κάνεις όνειρα, τις ελπίδες σου πραγματικότητα. Η συνάντηση Κρόνου/Πλούτωνα στις 12 (γίνεται κάθε 34 χρόνια)θα δώσει στους έρωτές σου και τη δημιουργικότητά σου μια νέα ορμή. Αν έχεις αποκοιμηθεί σε μια σχέση που δεν σου ταιριάζει θα μπορέσεις να βάλεις τέλος και να ξαναβρείς την ελευθερία σου. Αν ζεις με το ταίρι σου αρμονικά θα μπορέσεις να εδραιώσεις τη σχέση σου (με την αγορά ενός σπιτιού, τη γέννηση ενός παιδιού…?). Αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον χαριτωμένο πρίγκιπα. Ο Δίας θα δώσει έκταση  σε αυτό το ρεύμα. Ο έρωτας της ζωής σου θα μεγαλώσει. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα επιβεβαιωθεί. Η ρουτίνα σε ενοχλεί, θέλεις να ταξιδέψεις περισσότερο, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους. Ξανακάνεις σπουδές για να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Απόλαυσέ το, το αύριο θα είναι πολύ ελκυστικό!

Έρωτας: Όλα ανοίγουν, όλα αλλάζουν μέσα Ιανουαρίου, αρχές Απριλίου και μέσα Νοεμβρίου. Ένα ξαφνικό πάθος στις 21 ή 22 Φεβρουαρίου; Μια απρόσμενη συνάντηση στις 9 Μαρτίου; Σύντομα, ο Έρως γίνεται κατεργάρης, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Και ένας παλιός έρωτας θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά ανάμεσα στις 13 Μαΐου και στις 25 Ιουνίου.

Tip: Η τύχη σου χαμογελά από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο. Ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας ανοίγεται από το Μάρτιο ως το Μάιο, μετά το Δεκέμβριο.

ΖΥΓΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΩΡΑΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Χάρις στην Αφροδίτη θα μπορέσεις να ζήσεις σχέσεις αγάπης, ήρεμες και αρμονικές με τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Με τον Κρόνο, μπλοκαρίσματα, ματαιώσεις. Με τη βοήθεια του Πλούτωνα, θα μπορέσεις να βάλεις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχτείς (αγαπημένη οικογένεια, ανοιχτό σπιτικό) για να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες. Θα γυρίσεις σελίδα, θα απαλλαχτείς από οτιδήποτε δεν προχωράει πια, από το επιφανειακό, για να επιστρέψεις στο ουσιαστικό. Αυτό θα σου επιτρέψει (από τις 22 Μαρτίου) να φύγεις ανάλαφρα προς την αναμενόμενη ανανέωση. Κάποιες προσπάθειες πρέπει να κάνεις ακόμα (από την 1η Ιουλίου ως τις 17 Δεκεμβρίου) για να μπορέσεις οριστικά να πετάξεις και να ζήσεις εντελώς την εσωτερική μεταμόρφωση που θα σου φέρει ο Ουρανός (για όσες έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου κυρίως). Με τη βοήθεια του Δία θα μπορέσεις επίσης να βρεις το σπίτι των ονείρων σου. Αγοράζεις ένα ακίνητο, μετακομίζεις, μεγαλώνεις το σπίτι ή κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι που διαθέτεις για να γίνει ένας τόπος αγάπης, ηρεμίας, για να αναζωογονηθείς. Απρίλιος, Ιούνιος, Νοέμβριος θα είναι οι πιο κατάλληλοι μήνες.

Έρωτας: Συνένοχες στιγμές τον Ιανουάριο. Σοβαρές δεσμεύσεις από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Μεθυστικοί ρυθμοί Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο. Νέο ξεκίνημα το Δεκέμβριο;

Tip: Ντοπαρισμένες δραστηριότητες όλη τη χρονιά χάρις στις εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουνίου. Ευνοημένα ταξίδια από Μάιο ως Αύγουστο…. Ζήτω η αφθονία Νοέμβριο και Δεκέμβριο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ξεκινάς τη χρονιά σου με μεγάλες ανάγκες απόδρασης, μετά με Κρόνο και Πλούτωνα (στις 12 Ιανουαρίου) μεγάλα ερωτήματα. Αυτό που μέχρι τώρα δεν σε προβλημάτιζε (ο τρόπος σκέψης σου, η επικοινωνία, ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή…) θα γίνει αντικείμενο ερωτημάτων. Καταλαβαίνεις καλύτερα τα ανείπωτα, τα υπονοούμενα, σπας ρεκόρ, δεν διστάζεις να πεις όσα σκέφτεσαι μετρώντας τις λέξεις που προφέρεις. Τέρμα οι επιφανειακές εξηγήσεις! Προχωράς στο βάθος των πραγμάτων. Οι σχέσεις σου, οι συνεργασίες σου είναι ταλαιπωρία και εντάσεις. Μπορεί με τον Ουρανό να σπάσουν αλλά ότι πάει καλά θα επιβιώσει. Πριν από κάθε απόφαση, να θυμάσαι πως ο άλλος είναι ο καθρέφτης σου, ο δάσκαλός σου και από αυτόν έχεις πολλά να μάθεις για τον εαυτό σου. Αν τον απορρίπτεις πολύ γρήγορα, ο επόμενος θα είναι copy- paste! Με τον Ποσειδώνα, οι έρωτές σου θα είναι τρυφεροί και ρομαντικοί αλλά μείνε συνετή, τα γυαλιά σου είναι θολωμένα. Μην εξιδανικεύεις πολύ τον χαριτωμένο πρίγκιπα που συναντάς!

Έρωτας: Ευτυχία, ικανοποίηση τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Γοητεία και αύρα Αύγουστο και Σεπτέμβριο! Θα είσαι η πιο όμορφη Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Tip: Απρόσμενο συμβόλαιο στις 8 Μαρτίου; Οικονομική ανάπτυξη από τις 5 Ιουνίου. Τιμές, επιτυχία τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Αλλάζω τα πάντα στο σπίτι μου από τον Δεκέμβριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΑΡΜΟΝΙΑ

Τι ωραία νέα για εσένα αυτή τη χρονιά! Δεν θα είσαι πια στην ομίχλη του Ποσειδώνα ο οποίος την προηγούμενη χρονιά φρέναρε τα βήματά σου (αν έχεις γεννηθεί πριν τις 8 Δεκεμβρίου). Θα μπορέσεις να επωφεληθείς (από τον Απρίλιο) τη μακρά παρουσία της Αφροδίτης και του Βόρειου Δεσμού στο απέναντι ζώδιο ζώντας πιο αρμονικές σχέσεις για δυο. Οι διαφωνίες θα καλμάρουν. Ακούγεσαι. Μια σχέση, μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να δημιουργηθούν αλλά πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς (από τις 13 Μαΐου ως τις 25 Ιουνίου) αυτά που προσδοκάς. Με τον Πλούτωνα, οι αξίες σου μπορεί να αλλάξουν. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν επίσης. Λιγότερο ευαίσθητη στην κοινωνία της κατανάλωσης, περισσότερο στο άκουσμα των εσωτερικών σου αναγκών, θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις με τον Ουρανό μια ραγδαία αλλαγή δραστηριοτήτων. Με τον Κρόνο, κάνεις μια πιο σοφή διαχείριση των αγαθών και των οικονομικών σου. Με το Δία, μπορεί να δεις τα έσοδά σου να βελτιώνονται, τις προσπάθειες της τελευταίας χρονιάς να ανταμείβονται. Τα ταλέντα σου εκφράζονται καλύτερα.

Έρωτας: Ο Χείρωνας γιατρεύει τους πληγωμένους σου έρωτες. Μια όμορφη συνάντηση τον Αύγουστο με την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό. Η ζωή θα είναι χαρούμενη και συ η πιο ωραία του Δεκεμβρίου.

Tip: Μεγάλη τόνωση τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Νέα αρχή, ενισχυμένη από δυο εκλείψεις στο ζώδιό σου στις 5 Ιουνίου και στις 14 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Η εξαιρετική συνάντηση του Πλούτωνα, του Κρόνου και του Δία στο ζώδιό σου (12 Ιανουαρίου, 5 Απριλίου, 30 Ιουνίου και 12 Νοεμβρίου) συν μια έκλειψη στις 5 Ιουλίου θα μπορούσαν  να αναποδογυρίσουν την προσωπική σου ζωή. Τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο μετά από αυτή την ένωση. Η προσωπικότητά σου θα αλλάξει. Η ζωή σου θα μεταμορφωθεί. Τα δυο πρώτα δεκαήμερα έχουν προετοιμαστεί ήδη με τον Πλούτωνα (από το 2008) και τον Κρόνο (από το 2017). Το τελευταίο δεκαήμερο θα έχει ακόμα κάποιες αναταράξεις να διασχίσει στα μέσα Ιανουαρίου για να επωφεληθεί εντελώς την ανανέωση που ο Δίας θα φέρει (το κάνει κάθε 12 χρόνια) κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μαζί του, θα τα δεις όλα μεγάλα και ωραία. Θα θέλεις να ταξιδέψεις και να εξερευνήσεις νέες ηπείρους. Να διευρύνεις τον τομέα της γνώσης. Να ξανακάνεις σπουδές. Να ενδιαφερθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα. Ο Ουρανός, από την πλευρά του, θα σου ανοίξει νέους τομείς δημιουργικότητας. Οι έρωτές σου θα μπορούσαν επίσης να είναι ευχάριστα αναστατωμένοι. Με τον Άρη, ξαναπαίρνεις στα χέρια σου τα θεμέλιά σου (οικογένεια και σπίτι). Το 2020 θα είναι μια μεγάλη και αποφασιστική χρονιά!

Έρωτας: Ερωτικές αγκαλιές τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ηδονικοί έρωτες από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο, ο Έρως σε κάνει γλυκιά Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Tip: Μεγάλη τόνωση Φεβρουάριο και Μάρτιο. Νέα αρχή με την έκλειψη στις 5 Ιουλίου. Ντοπαρισμένες δραστηριότητες τέλος Νοεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Από μια μικρή εισβολή στο ζώδιό σου στις 22 Μαρτίου, ο Κρόνος ξεκινάει ένα νέο προσωπικό κύκλο 28 ετών. Θα βγει την 1η Ιουλίου για να δεις αν έχεις τα πάντα στο χέρι για να πετύχεις αυτό το μεγάλο ταξίδι και να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος και θα έρθει για καλό στις 17 Δεκεμβρίου. Θα μπορείς λοιπόν να διώξεις από τη ζωή σου οτιδήποτε σε εμποδίζει για να προχωρήσεις  και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Ο Δίας, από την πλευρά του, θα σου δώσει την απαραίτητη ορμή για να απογειωθείς. Το 2020 θα είναι με κάποιο τρόπο μια χρονιά προετοιμασίας για το μεγάλο ξεκίνημα. Θα έχεις ανάγκη την ηρεμία, τη μοναξιά για να σκεφτείς όλα τα δεδομένα και να τελειώσεις ότι δεν έχεις τελειώσει. Από τον Απρίλιο, οι έρωτές σου και η δημιουργικότητά σου θα μπορούσαν να ανθίσουν, οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου να βελτιωθούν. Θέλεις να διασκεδάσεις. Με τον Άρη (από Ιούνιο ως Δεκέμβριο) θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα, να υπερασπιστείς τις ιδέες σου, να επενδύσεις σε βάθος στα κοντινά σου πρόσωπα και να κινηθείς περισσότερο. Προσπάθησε μόνο να μην βιάζεσαι πουθενά (από 9 Σεπτεμβρίου ως 13 Νοεμβρίου).

Έρωτας: Ο έρωτας θα σε κάνει όμορφη τον Ιανουάριο και θα είναι πολύ παρών από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο με μια μεγαλύτερη λάμψη το Μάιο. Μην αναρωτιέσαι πολύ από 13 Μαΐου ως 25 Ιουνίου….

Tip: Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Υποσχόμενα ανοίγματα τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο. Η τύχη σου χαμογελά τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

ΙΧΘΥΕΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου θα δώσει τον τόνο στη χρονιά σου. Θα αισθανθείς για 6 μήνες αγαπητή, σίγουρη. Η ζωή θα είναι χαρά, οι έρωτές σου τρυφεροί και ρομαντικοί. Μείνε σε κάθε περίπτωση πειθαρχημένη. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου θα σε κάνει να ονειρεύεσαι και να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που συναντάς, τα γυαλιά σου θα είναι θολωμένα. Σίγουρη απογοήτευση (κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 7 ως 11 Μαρτίου). Μείνε αγκυροβολημένη! Με την Αφροδίτη, Απρίλιο και Μάιο, θα μπορέσεις να εδραιώσεις τα θεμέλιά σου (να ομορφύνεις το σπίτι σου, να δημιουργήσεις μια πιο μεγάλη οικογενειακή αρμονία ….) και να δουλέψεις πάνω στα συναισθήματά σου για να γίνεις πιο σταθερή εσωτερικά. Θα μπορέσεις επίσης, από τις 12 Ιανουαρίου, να δώσεις σχήμα στα όνειρά σου, τις ελπίδες σου, τα σχέδιά σου. Ενισχύεις τις φιλίες σου, κάνεις νέες δεσμεύσεις στις ομάδες που εξελίσσεσαι. Οι φιλοδοξίες σου θα ξυπνήσουν και η καριέρα σου ενισχύεται από τις εκλείψεις (Ιούνιο, Δεκέμβριο) των οποίων η επιρροή διαρκεί 6 μήνες. Ο Άρης την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσει να πάρεις περισσότερο στα χέρια σου τα αγαθά και τα οικονομικά σου. Να είσαι σε κάθε περίπτωση συνετή (από 9 Σεπτεμβρίου ως 13 Νοεμβρίου) και σκέψου καλά πριν πάρεις μια σημαντική απόφαση.

Έρωτας: Δώσε προτεραιότητα στον έρωτα (έκλειψη Ιανουαρίου, Ιουνίου). Τρυφερά σχέδια, έρωτες ολοκληρωμένοι (Αύγουστος, Σεπτέμβριος).

Tip: Σε μεγάλη φόρμα Μάιο και Ιούνιο. Νέα πηγή εσόδων από τον Ιούνιο, η τύχη σου χαμογελά το Δεκέμβριο.

missbloom.gr

Κόρινθος: Ο μικρός κολυμβητής που αψηφώντας το κρύο βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό

Previous article

Μετά τις γιορτές… αποτοξίνωση!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.