ΕΛΛΑΔΑ

Μια νύχτα στη Βιέννη… η πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου

0

Μια νύχτα στη Βιέννη!
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποχαιρέτησε το 2019 με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου και την ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία που φέτος έφερε τον τίτλο Eine nacht in…Vienna!
Μια συναυλία θεσμός, μια γιορτή της μουσικής με πρωταγωνιστές τα νεαρά μέλη του μουσικού μας σώματος.
Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 120 χρόνια από το θάνατο του Johann Strauss και τέλεσε υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας.
Η Φιλαρμονική υπό τον αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο με εξαιρετική απόδοση, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και πολύ κέφι παρουσίασε βαλς, πολκες, εισαγωγές από όπερες και το κονσερτίνο του Weber για σόλο κλαρινέτο.
Ένα πρόγραμμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον το κοινού που επιβράβευσε τους μουσικούς με παρατεταμένο και ενθουσιώδες χειροκρότημα.


Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης αναφέρθηκε στην εισαγωγική του ομιλία στις προσπάθειες για την ενίσχυση της δράσης του Μουσικού σώματος, στη φετινή επέτειο για τα 120 χρόνια του Johann Strauss και στον Αλέξη Κωστάλα, φίλο όπως δήλωσε αλλά και υποστηρικτή κάθε προσπάθειας στον Δήμο μας.

Η συναυλία ήταν Sold Out ήδη από το πρωινό του Σαββάτου και το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, θα οδηγήσει σε διπλή παράσταση τη νέα χρονιά!
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Βάσια Ζαχαροπούλου καθώς επίσης, το μπαλέτο της Έλενας Μιχαηλιδου.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Παπαθανασίου συγχαίρουν όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς, τους συντελεστές, τους σολίστ και τον αρχιμουσικό και εύχονται σε όλους
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά!

«Future of Retail» – Συνέδριο Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

Previous article

Απόψε ενώνεται ο Θεός με τον άνθρωπο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΕΛΛΑΔΑ