ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Η προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού ξεκίνησε από την Νεμέα

0

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την φιλοξενία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και για την συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Αναλυτικά:

«Είναι τιμή για έναν τόπο να φιλοξενεί Εθνικές ομάδες. Είναι εκπρόσωποι του έθνους μας και θεωρώ υποχρέωσή μας να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στη συνολική προσπάθεια που γίνεται. Όταν πήγα και είδα τους αθλητές της Εθνικής παίδων από κοντά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αυταπάρνησή τους, η πειθαρχεία και η υπακοή προς τον προπονητή τους. Το όλο πρόγραμμα που έχουν μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μπράβο τους».

Για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Νεμέα: «Όταν ήμουν νέος ασχολιόμουν με τον αθλητισμό, όχι σε επίπεδο Εθνικής ομάδας αλλά έμαθα την κοινωνικοποίηση, έμαθα να αγωνίζομαι, με βελτίωσε ως άνθρωπο και αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι νους υγιής εν σώματι υγιεί. Η σοφία αυτή έχει μεγάλη αξία και πρέπει όλοι οι νέοι να την μαθαίνουν και να γίνεται πράξη».

Για την συνεργασία με την Ομοσπονδία: «Πρόθεσή δική μας είναι όπως μπορούμε να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα και να υπερβάλουμε εαυτόν σε κάποιες περιπτώσεις. Επαναλαμβάνω είναι Εθνικές ομάδες και έχει μεγάλη βαρύτητα. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο εθνόσημο».

Αν έγινε φίλος του βόλεϊ: «Ναι, εννοείται. Είχα να παίξω από το σχολείο η αλήθεια είναι, αλλά το βόλεϊ είναι εντυπωσιακό άθλημα. Είναι από τα πλέον δύσκολα αθλήματα και χρειάζεται μεγάλη δύναμη και καλή φυσική κατάσταση».

Ο κ. Φρούσιος στον χαιρετισμό του προς την Εθνική παίδων είπε: «Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία. Μέσα από την καρδιά μου σας λέω ότι μας δώσατε μεγάλη χαρά με την παρουσία σας. Είστε αθλητές της Εθνικής ομάδας και αποτελεί τιμή για εμάς που η προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού ξεκίνησε από την Νεμέα. Είναι τιμή και για εσάς που φοράτε το εθνόσημο στο στήθος σας. Δημιουργεί ευθύνες και εκπροσωπείτε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να είστε πρότυπα ήθους και συμπεριφοράς».

Η προετοιμασία της Εθνικής παίδων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3/1 με πρωινή προπόνηση.
Αρωγοί στην φιλοξενία του Δήμου Νεμέας για την προετοιμασία της Εθνικής παίδων είναι οι επιχειρήσεις: Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας, Βασ. Αλ. Μπασανιώτης Α.Ε., Αθανάσιος και Χρήστος Κόρακας Ο.Ε., Γ.Α. Κουτσοδήμος Α.Ε.Ο.Ε. Οινοποητική Νεμέας, Κτήμα Μπαϊρακτάρη, Διαμαντίδης Εμπόριο Επισκευές ηλεκτρικών ειδών, Bakasietas.

volleyball.gr

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας για την προμήθεια τραπεζών σε πληρωμές δημοσίου

Previous article

Η Mohegan αποκαλύπτει το σχέδιο του «Inspire Athens» για το καζίνο στο Ελληνικό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.