ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόσκληση σε βράβευση κορινθιακών επιχειρήσεων και κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας

0

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και τα μέλη του Δ.Σ. μας προσκαλούν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στις 7.00 το απόγευμα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί απονομή Επιχειρηματικών βραβείων. Θα ακολουθήσει δεξίωση με μπουφέ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την πρώτη του δήλωση για τη νέα χρονιά έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου κος Πιτσάκης στο sfedona.gr, εκφράζοντας την ικανοποίησή του απ΄τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις και στέλνοντας ευχές για ένα έτος ανθοφορίας για την χώρα μας και την Κορινθία.

Αναλυτικά δήλωσε ο κος Πιτσάκης:

“Το 2020 ξεκινάει μια καινούργια δεκαετία. Μια δεκαετία που οι προοπτικές για ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας δείχνουν ευοίωνες.

Οι άνθρωποι της επιχειρηματικότητας περιμένουμε μία καλύτερη πολιτική, για περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες,, λιγότερους φόρους για περισσότερες δουλειές και βεβαίως καλύτερα αμειβόμενες εργασίες. Το 2020 απαιτούνται περισσότερα από όλους, αρκεί όμως να υπάρχει και ανάλογη ανταπόκριση των προσπαθειών μας.

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για ένα ποιο φιλικό φορολογικό καθεστώς με μείωση συντελεστών, και για ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα μειώνει την επιβάρυνση της εργασίας, ταυτόχρονα με μείωση της γραφειοκρατίας…μας βρίσκει απόλυτα θετικούς

Εύχομαι το 2020 να είναι ένα έτος ανθοφορίας για την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις στην χώρα μας και στην Κορινθία.

Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία αισιοδοξία και επιτυχία στους κοινούς στόχους μας”.

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το «LOUTRAKI RUN 2020»

Previous article

Επερώτηση Κωνσταντίνας Νικολάκου σχετικά με το ελαιόλαδο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.