1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δημήτρης Παπαγεωργίου: “Στεναχωρήθηκα, τα έβαλα με τον εαυτό μου, απομονώθηκα, δεν σήκωσα πολλές φορές το τηλέφωνο…”

0

Στην εκπνοή του 2019, ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σικυωνίων μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους σκέψεις και συναισθήματα της χρονιάς που πέρασε. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου εξομολογείται τα συναισθήματα του μετά τις εκλογές που συμμετείχε ως υποψήφιος δήμαρχος και καταλήγει με όσα τελικά “κέρδισε” απ΄την διαδικασία.

“Πέρυσι περίπου τέτοια ώρα – ως γνωστόν οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής- κλείνοντας το γραφείο για να κατέβω στο χωριό ευχήθηκα η επόμενη χρονιά να με βρει σε άλλο γραφείο, με υπέρτερες ευθύνες. Και έβαλα όλη μου την ψυχή σε αυτό. Μαζί με τους ανθρώπους μου, στους οποίους είμαι διά βίου ευγνώμων.
Οι πολίτες όμως αποφάσισαν διαφορετικά και η γνώμη τους είναι πάντα σεβαστή.
Στεναχωρήθηκα, τα έβαλα με τον εαυτό μου, απομονώθηκα, δεν σήκωσα πολλές φορές τηλέφωνο για να μην συζητάω τα ίδια όχι από αγένεια -είναι γνωστός ο τρόπος συμπεριφοράς μου-, νευρίασα με ανθρώπους που περίμενα άλλη αντιμετώπιση και έκανα σκληρά την αυτοκριτική μου. Και φτάσαμε στο σήμερα…..
Σήμερα λοιπόν -αμετανόητος της τελευταίας στιγμής- φεύγοντας από το γραφείο μου χαίρομαι ειλικρινά πάρα πολύ για αυτήν την απόφασή μου. Ήταν μακράν η πιο δημιουργική, η πιο δυνατή, η πιο γεμάτη χρονιά. Με φιλίες ζωής, με εμπειρίες ασύλληπτες μιας και βρέθηκα απέναντι σε πολιτικά “κάστρα” του τόπου μας, απέναντι σε ανθρώπους που θεωρούσα απο τους πιο στενούς μου και διδάχθηκα την ανθρώπινη συμπεριφορά στο καλό και στο κακό της πρόσωπό!!
Εύχομαι λοιπόν και το 2020 να είναι μια τέτοια σπουδαία χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και δυνατές στιγμές για όλο τον κόσμο και για την οικογένειά μου.
Χρόνια πολλά, καλή Πρωτοχρονιά και ευλογημένο το νέο έτος!!!!!”

 

Κωστής Ζερβός: Δεν απέχουμε. Διαφωνούμε!

Previous article

To sfedona.gr σας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο New Year PARTY με την Miss Saxo Vaya

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.