1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Πλαστικές Σφαίρες και Πλαστική Δημοκρατία

0

Σκληρή κριτική εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατηγορώντας τον πρωθυπουργό αλλά και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ότι οδηγούν τη χώρα σε μαύρες εποχές βίας και τρομοκρατίας και μετατρέπουν το πολίτευμά μας σε Πλαστική Δημοκρατία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που πάνω στη λύσσα της να επιβάλει το δόγμα ‘’Νόμος και Τάξη’’ δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε από νόμους, ούτε από το Σύνταγμα της χώρας και αφήνει την αστυνομία λυτή να ασκεί υπέρμετρη βία επί δικαίων και αδίκων, με την αντίληψη ότι ο ‘’αστυνομικός είναι το κράτος και δεν απολογείται’’.

ΑΠΑΝΤΕΣ είναι υπόλογοι απέναντι στο Σύνταγμα και τους Νόμους και αυτό ας το καταλάβουν καλά ο κακέκτυπος Ράμπο που υποδύεται τον υπουργό Προστασίας του πολίτη, Χρυσοχοΐδης και ο δήθεν φιλελεύθερος Μητσοτάκης, οι οποίοι  οδηγούν τη χώρα σε μαύρες εποχές βίας και τρομοκρατίας και μετατρέπουν το πολίτευμά μας σε Πλαστική Δημοκρατία.

Μία δυστοπική κοινωνία όπου γυναίκες πυροβολούνται από την αστυνομία εξ επαφής με πλαστικές σφαίρες και ΜΑΤατζήδες εισβάλουν χωρίς εισαγγελικό ένταλμα σε σπίτια πολιτών (σύμφωνα με την άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη: θέλω η Αστυνομία να μπουκάρει παντού) τους κακοποιούν και εκ των υστέρων, σύμφωνα με τη γνωστή ασφαλίτικη μέθοδο, τους συκοφαντούν με τη συμβολή των γνωστών φερέφωνων τους στα ΜΜΕ.

ΩΣ ΕΔΩ!!!

Κάθε δημοκρατικός πολίτης, που πιστεύει σε μία ευνομούμενη πολιτεία, σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, κάθε πολίτης που θέλει αυτός και τα παιδιά του να ζουν σε μια χώρα όπου το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα γίνονται σεβαστά, οφείλει πλέον να αντιδράσει τώρα. Να μην επιτρέψουμε τον εκφυλισμό της Δημοκρατίας από τη κυβέρνηση των

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Βραβείο Νέου Σολίστ 2019 στον Σταύρο Δρίτσα – Τα πρώτα του βήματα στο Μουσικό Σχολείου Κορίνθου

Previous article

Ω! Mare West μ΄αρέσεις πως μ΄αρέσεις! Οικογενειακή βόλτα στο Εμπορικό Πάρκο της Κορίνθου(video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.