1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πατριώτες …. “Μύθος” το ταμείο των 28 εκ. ευρώ στο δήμο Κορινθίων

0
Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια λέει ένα τραγούδι που μας ήρθε στο μυαλό όταν ακούσαμε τον Βασίλη Νανόπουλο, στη συνέντευξη τύπου για τον Απολογισμό των πρώτων 100 ημερών επί της δημαρχίας του, να απομυθοποιεί τον ισχυρισμό του πρώην δημάρχου Αλέκου Πνευματικού περί «ισχυρού ταμείου».  «Στα ταμεία του Δήμου υπάρχουν 28 εκ ευρώ αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια. Οι υποχρεώσεις πληρωμών του Δήμου σήμερα είναι 22 εκ ευρώ. Τα περί ισχυρού ταμείου λοιπόν δεν είναι παρά μύθος”. Ο νυν δήμαρχος Κορινθίων έκανε παράλληλα λόγο για κακή διαχείριση σε επιτροπές και νομικά πρόσωπα του δήμου, για την ρητή εντολή του ιδίου μέχρι και το Μάρτιο να έχουν δοθεί οι εκθέσεις των ορκωτών και σε 6 μήνες να έχουν κλείσει οι εκκρεμότητες ισολογισμών.

Ο Βασίλης Νανόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον Απολογισμό των 100 ημερών

“Έχουμε εντοπίσει περιπτώσεις κακοδιαχείρισης τις οποίες ελέγχουμε όπως στην Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, το Λιμενικό Ταμείο και το ΚΕΠΑΠ όπου δεν κατατίθεντο ισολογισμοί από το 2014″, αποκάλυψε ο Βασίλης Νανόπουλος. Σε ερώτηση που του έθεσε το sfedona.gr για το αν θα αναζητηθούν και τιμωρηθούν όσοι φέρουν ευθύνη για το δημόσιο “χαμένο χρήμα” σύμφωνα με το νόμο, ο κος Νανόπουλος απάντησε: «Θ αποδοθούν ευθύνες, αν διαπιστωθεί από ορκωτούς λογιστές και ελεγκτικό συνέδριο παρανομίες. Έχω ζητήσει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έως το Μάρτιο και σε 6 μήνες να έχουμε τελειώσει με ισολογισμούς και εκθέσεις ορκωτών.»

To Χρυσό Βραβείο «Εξαγωγική Αριστεία Μικρομεσαίας Επιχείρησης» έλαβε η ΝΙΚΟ-Helm Hellas SA στα πλαίσια του θεσμού «Made in Greece 2019»

Previous article

Υπερψήφισε τον προϋπολογισμό ο Δέδες – Ψάχνει για λογική ο Πετράκος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.