1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χρίστος Δήμας: “Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.”

0

Το τραγικό περιστατικό που εξελίχθηκε πριν λίγες ημέρες στους Αγίους Θεοδώρους με τη ληστεία και τον θάνατο μιας 73χρονης γυναίκας συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Οι δράστες, δύο Ρομά κάτω των 30 χρονών που διέμεναν σε καταυλισμό των Μεγάρων, εντοπίστηκαν μετά από έρευνες και συνελήφθησαν απ΄την Αστυνομία .

Ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας με επιστολή του συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την αποτελεσματική της δράση.

Η επιστολή:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και σε όλα τα στελέχη, το προσωπικό και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας του νομού Κορινθίας, για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό και συντονισμό που υπέδειξαν στον χειρισμό της υπόθεσης των Αγίων Θεοδώρων, καθ’ όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων για τον εντοπισμό των δραστών.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων και το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Το ζήτημα της Ασφάλειας είναι μείζον θέμα. Έχω πλήρη εικόνα των ελλείψεων και των προβλημάτων που υπάρχουν στα αστυνομικά τμήματα της περιοχή μας και τα έχω μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και πιέζουμε να συνεχιστεί. Η Ελλάδα οφείλει να είναι μια ασφαλής χώρα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα κάνουμε ότι χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας”.

Η Σοφία Σακοράφα στην Κόρινθο σε εκδήλωση του ΜέΡΑ25

Previous article

Το αγαπημένο μας παραμύθι “Ο Καρυοθραύστης” σε μια φαντασμαγορική παράσταση απ΄τα Global Arts Studios

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.