1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Νανόπουλος: “Δεν είστε Δήμαρχος πια κ.Πνευματικέ! Είστε μειοψηφία! Η αδυναμία σας να κατανοήσετε τον ρόλο σας μας ταλαιπωρεί!”

0

       «Το Δ.Σ υπερψήφισε την σύνθεση των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων που είχε προσβάλλει με προσφυγή του ο κ.Πνευματικός

 

Η προσπάθεια του κ.Πνευματικού να καταπέσουν τα συμβούλια  Νομικών Προσώπων, έπεσε στο κενό αφού το σώμα υπερψήφισε ακριβώς τις ίδιες συνθέσεις! « Η δικονομία και η τυπολατρία του κ.Πνευματικού θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα  στο Δημοτικό Συμβούλιο και το λέω αυτό γιατί και σήμερα θα ψηφίσουμε ακριβώς τις  ίδιες συνθέσεις» ανέφερε ο Δήμαρχος καταλογίζοντας στον κ.Πνευματικό αδυναμία κατανόησης του ρόλου του. «Δεν είστε Δήμαρχος πια κ.Πνευματικέ! Είστε μειοψηφία! Η αδυναμία σας να κατανοήσετε τον ρόλο σας μας ταλαιπωρεί! Οφείλετε να σέβεστε την πλειοψηφία και τις αποφάσεις της.»

 

Το μοναδικό μελανό σημείο της συνεδρίασης ήταν η απρεπής συμπεριφορά του κ.Πνευματικού σε Δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας . Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος κάλεσε τον κ.Πνευματικό να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να διατηρήσει το επίπεδο που πρέπει να υπάρχει στο ανώτατο όργανο του δήμο.

Αποχώρηση απ΄το ΔΣ της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ” ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη συμπεριφορά Πνευματικού

Previous article

Σε Επίτιμο Δημότη ανακηρύσσει ο Δήμος Κορινθίων τον καταξιωμένο γιατρό Χρήστο Μαντζώρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.