1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αποχώρηση απ΄το ΔΣ της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ” ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη συμπεριφορά Πνευματικού

0

Για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού κάνουν λόγο ο επικεφαλής κος Πελοπίδας Καλλίρης και τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης δήμου Κορινθίων “Δύναμη Εξέλιξης”, στο δημοτικό συμβούλιο της 12ης Δεκεμβρίου. Έτσι αποφάσισαν να αποχωρήσουν αφήνοντας μια επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κυριαζή.

Πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός, ο οποίος δείχνει να αδιαφορεί για τους κανόνες λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου μη σεβόμενος τους συναδέλφους του. Στην “αιχμή του δόρατος” βρέθηκε αυτή τη φορά ο κος Λαμπρινός μετά από πρότασή που έκανε στον πρόεδρο να χρησιμοποιούν στο συμβούλιο χρονόμετρο. Κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε στον κ.Πνευματικό…

Η ανακοίνωση της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ”

Με το παρόν σας γνωστοποιούμε την αποχώρηση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων (το οποίο κατά την ώρα αποστολής του δελτίου έχει διακοπεί), όπως έχει γνωστοποιηθεί με την κάτωθι δήλωσή μας προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ και έχει κατατεθεί στα πρακτικά.
Κόρινθος, 12/12/2019

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,
Στην προεκλογική μας πορεία θέσαμε ως αδιαπραγμάτευτη συνθήκη την τήρηση του πολιτικού πολιτισμού και τον διαφυλάξαμε με κάθε κόστος.
Ήταν η ευθύνη μας απέναντι στους συμπολίτες μας. Μια ευθύνη που δυστυχώς κάποιοι δε συμμερίζονται ούτε μετεκλογικά.
Μετά τις τραγελαφικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν πριν λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο, με παλαιοκομματικές λογικές και ευτελιστικές εξάρσεις και εκφράσεις, που υποβαθμίζουν την ποιότητα του Οργάνου, μετά λύπης μας αποχωρούμε από τη σημερινή συνεδρίαση.
ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Άγιοι Θεόδωροι: Πέταξε σε κάδο απορριμμάτων ζωντανές και δεμένες τις κότες του

Previous article

Νανόπουλος: “Δεν είστε Δήμαρχος πια κ.Πνευματικέ! Είστε μειοψηφία! Η αδυναμία σας να κατανοήσετε τον ρόλο σας μας ταλαιπωρεί!”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.