5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βράβευση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

0

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για τον εορτασμό τη 5η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή, βράβευσε μία Εθελοντική Ομάδα σε κάθε νομό της Πελοποννήσου

Για την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας επιλέχθηκε να βραβευτεί το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου για το έργο του και την προσφορά του στην διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού, στην ανθρωπιστική του δράση και στην συμμετοχή του στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου βράβευσε επίσης τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συνολική του προσφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απο το σύνολο των Περιφερειακών Τμημάτων και των Εθελοντών του ΕΕΣ σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου.

Η αναγνώριση του εθελοντικού μας έργου και της ανθρωπιστικής προσφοράς του ΕΕΣ είναι η κινητήριος δύναμη μας. Αποτελεί τιμή για τους εθελοντές μας η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μας οι Αρχές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την τιμή και την εκτίμηση που εξέφρασαν και δεσμευόμαστε την συνέχιση του ανθρωπιστικού έργου του ΕΕΣ

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στην Κόρινθο ξανά…. (video)

Previous article

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για ανεμογεννήτριες στη Ζήρεια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.