ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Εξαιρετική παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στην Τρίπολη!

0

Άκρως επιτυχημένα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο 13ο Κύπελλο ΚΟΑΤ το διήμερο 30/11/2019 & 1/12/2019 σε μια άψογη διοργάνωση-για μια ακόμη χρονιά-από τον τοπικό σύλλογο που φέτος κλείνει 35 χρόνια από την ίδρυση του.

Συγκεκριμένα τόσο η αγωνιστική όσο και η προαγωνιστική ομάδα του συλλόγου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους και επέστρεψαν με 16 μετάλλια (7 χρυσά,5 αργυρά,4 χάλκινα) ενώ σχεδόν όλοι(!)όσοι συμμετείχαν,βελτίωσαν τους χρόνους τους πετυχαίνοντας προσωπικά ρεκόρ!!!Φοβερές προσπάθειες είχαν και οι αθλητές που έζησαν την πρώτη τους εμπειρία σε αγώνες!

Επιπλέον η αγωνιστική δεν έμεινε στα μετάλλια και τα προσωπικά ρεκόρ.Η πλειοψηφία των παιδιών κατάφερε να πετύχει τον πρώτο της στόχο,κατακτώντας τα όρια στα αγωνίσματα για να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.Αρκετοί δε ήταν εκείνοι οι οποίοι έπιασαν παραπάνω από ένα όριο ενώ όσοι δεν τα κατάφεραν βρίσκονται μια ανάσα από το να το πετύχουν.

Μια ακόμη σημαντικότατη διάκριση από το περασμένο σ/κ για τον Ομιλό,ήταν η ανάδειξη του αθλητή μας Διαμαντίδη Θάνου ως τον καλύτερο αθλητή και των φετινών αγώνων του ΚΟΑΤ! Ο μεταλλιούχος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2019 βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με αυτόν τον τίτλο!!Θάνο συγχαρητήρια!!!!

Αμφότερες όμως και οι δύο ομάδες εκτός από τα πολύ καλά αποτελέσματά τους, παρουσίασαν μια εικόνα γεμάτη ομαδικότητα,αθλητικό πνεύμα και αλληλοσεβασμό του ενός για τον άλλο.Στοιχεία πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον του συλλόγου, αλλά και για κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Για το τέλος θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τους συνοδούς των αθλητών για την παρουσία τους στους αγώνες και την υποστήριξη τους στους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας!

Επόμενη συμμετοχή για το ΝΟΚ,το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή του Διαμαντίδη Θάνου στην τελική φάση των αγώνων 25αρας πισίνας στο Βόλο.

Στο Δερβένι οι αγώνες της Εθνικής Εφήβων του ευρωπαϊκού Κ20

Previous article

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην Κόρινθο – Η δέσμευσή της για στήριξη της Αρχαιολογικής ομάδας της Τενέας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.