1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Χάρης Βυτινιώτης: Στόχος μας η απορρόφηση κονδυλίων ανάπτυξης

0

Τη Δευτέρα 2/12/19 στην 22η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πελοποννήσου, το οποίο εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης

Πρόκειται για ένα Τεχνικό Πρόγραμμα που προκύπτει από τις εκτιμώμενες πιστώσεις για το έτος 2020 ύψους 25.466.000 από τα έσοδα των ιδίων πόρων, τους ΚΑΠ, τα υπόλοιπα ΤΕΟ και ΟΣΚ, από τους ΚΑΠ πυρόπληκτων  περιοχών αλλά και από τους απευθείας πόρους από το ΥΠ.ΕΣ.  Από αυτό το ποσό θα διατεθούν 11.331.000 για νέα έργα ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν ανάγκες παλαιοτέρων οφειλών.

Επίσης τη Δευτέρα 2/12/19 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία προέδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης με την παρουσία και της Αντιπροέδρου κας Αθηνάς Κόρκα και αντάλλαξαν απόψεις για την ενεργοποίηση όλων των συντελεστών συντόμευσης και αποτελεσματικότητας με τελικό σκοπό την απορρόφηση των προβλεπόμενων κονδυλίων ανάπτυξης.

Επίσκεψη Νίκα στην Κόρινθο

Την Τετάρτη 4/12/19 πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας επίσκεψη στο διοικητήριο της ΠΕ Κορινθίας όπου συνάντησε τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιο Γκιολή, κ. Χάρη Βυτινιώτη και την κα Αθηνά Κόρκα αλλά και τους Διευθυντές των υπηρεσιών με σκοπό το καλύτερο συντονισμό, τη συνεργασία αλλά και την αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα ευθύνης.

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία συγκεντρώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας

Previous article

Στο Δερβένι οι αγώνες της Εθνικής Εφήβων του ευρωπαϊκού Κ20

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.