5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία συγκεντρώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας

0

Ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την Αλβανία, δημιούργησε τεράστιες ανάγκες στους γείτονες μας. Στην περιοχή ανάμεσα στα Τίρανα και την παραλιακή πόλη του Δυρραχίου παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα και κυρίως στο Δυρράχιο και στην περιοχή Θουμάνε.

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας συγκεντρώνουμε κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες, είδη ατομικής υγιεινής και είδη καθαριότητας, πτυσσόμενα κρεβάτια και τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως αλεύρι, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια και κονσέρβες. Μία κίνηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στα άτομα της γειτονικής χώρας που την έχουν ανάγκη.

Θερμή παράκληση, τα κλινοσκεπάσματα να είναι καθαρά, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν από τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα περιποιηθούν.

Τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού θα σταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Μπορείτε να φέρνετε τα παραπάνω είδη στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2019.

 

 

ΤΟ ΚΚΕ αποχαιρέτησε την Ειρήνη Ακαρέπη

Previous article

Χάρης Βυτινιώτης: Στόχος μας η απορρόφηση κονδυλίων ανάπτυξης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.