1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κατακρίνει την κυβέρνηση για τον τρόπο επιλογής Διοικητών Νοσοκομείων

0

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΑ «ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ» ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Η «αριστεία»  της προεκλογικής περιόδου  της Ν.Δ., ως κριτήριο επιλογής στελεχών σε θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο πάει περίπατο.
Σειρά τώρα έχει και ο τομέας της Υγείας.
Η κυνική δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βορίδη «γιατί ξένους θα διορίζαμε;» δεν διαψεύδει απλά και μόνο  τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για την επιλογή των διοικητών στα Νοσοκομεία,  αλλά διαμηνύει την επαναφορά του πελατειακού κράτους. Οι προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση του  ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  με το Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, για την αποκομματικοποίηση του κράτους, «ξηλώνονται» μέρα με τη μέρα.
Όσο και αν προσπαθήσουν να μας πείσουν για το Επιτελικό Κράτος, η πράξη τους διαψεύδει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα  αποτελεί ο Νομός μας. Επί κυβερνήσεως  ΣΥΡΙΖΑ,  την θέση της διοικητρίας του Νοσοκομείου Κορίνθου, κατέλαβε η κ. Καλομοίρη,  αξιοκρατικά μετά από αξιολόγηση, όπου  δεν κυριάρχησαν οι κομματικές περγαμηνές, αλλά το αξιόλογο βιογραφικό της και η εμπειρία της  στο χώρο της υγείας. Στην κυβέρνηση της Ν.Δ. , την θέση καταλαμβάνει  πολιτευτής της Ν.Δ. που δεν έχει καμία σχέση ή ειδίκευση στο χώρο της Υγείας.
Τα  δικά μας παιδιά και όχι ξένοι, όπως επιβεβαιώνει και ο κ. Βορίδης…
Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

 

Σύσκεψη για άμεση αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και κατολισθήσεις

Previous article

11 ιατρικές ειδικότητες των Κινητών Ιατρικών Μονάδων διεκπεραίωσαν σχεδόν 1000 ραντεβού σε 4 μέρες στο Φενεό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.