1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιώργος Πετρίτσης: Ελπίζω η νέα Περιφερειακή Αρχή να συνεχίσει το έργο “Mythical Peloponnese”

0
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour έκανε στάση στο Λουτράκι, για ένα διήμερο (27 & 28/11/2019) με πλούσιο πρόγραμμα από ομιλίες και εργαστήρια από experts του αντικειμένου.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour στο Λουτράκι

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο φιλοξένησε την πρώτη ημέρα της δράσης πάνω από 150 άτομα, Κορίνθιους επιχειρηματίες ή εργαζόμενους με άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό, εκκολαπτόμενους νέους στο χώρο αλλά και θεσμικούς παράγοντες που επιθυμούν να εξελιχθούν και να πάνε τον τόπο μας ένα βήμα πιο ψηλά. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες φεύγοντας απ΄το συνεδριακό έλαβαν πολύ τροφή για σκέψη. Αν υπάρχει συνταγή για την ανάπτυξη του τουρισμού, τότε χρειάζονται πολλά υλικά, γνώση και μεράκι. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γιώργος Πετρίτσης, ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό ο υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού στην Κορινθία υπό τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, μίλησε στο sfedona.gr για το “Σχολείο Τουρισμού OnTour”, για τον τουρισμό στην Κορινθία και κλείνοντας έστειλε μήνυμα στη νέα περιφερειακή αρχή να συνεχίσει το έργο “Μυθική Πελοπόννησος” (Mythical Peloponnese). Ένα έργο, όπως είπε, που έκανε γνωστή την Πελοπόννησο σε Ευρώπη και όχι μόνο.

Οι επιχειρηματίες της Παραλίας Καλάμια ελπίζουν ξανά…

Previous article

Τα παιδιά που ζουν στις παραμεθόριες περιοχές δικαιούνται ισότιμης αντιμετώπισης και πρόσβασης στην εκπαιδευτική διαδικασία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.