1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας

0

Για το θέμα της ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Γκούρας με το απαραίτητο προσωπικό και την αντικατάσταση του ασθενοφόρου κατέθεσε Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός.

Ειδικότερα, καλείται ο Υπουργός Υγείας να προχωρήσει στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για τη λειτουργία του Ακτινολογικού και του Οδοντριατρείου, αλλά και τις ανάγκες Αιμοληψίας.

Ο Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός

Στην Αναφορά του ο βουλευτής επισημαίνει την επιτακτικότητα του ζητήματος, καθώς το Κέντρο Υγείας καλύπτει μια ευρεία περιοχή και είναι ο μοναδικός δημόσιος οργανισμός παροχής υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Ειδικότερα αναφέρεται στο γεγονός ότι η Δ.Ε. Φενεού, την οποία κυρίως εξυπηρετεί το εν λόγω Κέντρο Υγείας, βρίσκεται σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από το Κ.Υ. Κιάτου και 90 χιλιομέτρων από το Νοσοκομείο Κορίνθου.

Στην αναφορά του βουλευτή επισυνάπτεται το αντίστοιχο αίτημα του αρμόδιου Αντιδημάρχου του Δήμου Σικυωνίων.

 

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μνημονιακούς περιορισμούς και δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες διατήρησε σε λειτουργία το Κέντρο Υγείας Γκούρας (και για τους ανασφάλιστους πολίτες) όπως και τον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής παρά τις πιέσεις που υπήρχαν για το κλείσιμό τους, ενώ μεταξύ άλλων σημαντικών παρεμβάσεων στον Φενεό, χορήγησε επίδομα σε κατοίκους της περιοχής για να έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα, χρηματοδότησε έργα αγροτικής οδοποιίας, υλοποίησε προγράμματα νέων αγροτών, κλπ.

 

To 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ προτείνει: Parking Ποδηλάτων  για τα σχολεία και τις πλατείες!

Previous article

Σε δυο ημέρες λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.