1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Συνάντηση με Βορίδη για τον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

0

Παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, του Υφυπουργού ΑΑΤ κ. Κώστα Σκρέκα και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα. Παρευρέθηκαν επίσης όλοι οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου καθώς και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και προκειμένου να  εξεταστούν ενδελεχώς όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου. Σκοπός της συνάντησης όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος ο κ. Νίκας είναι «να υπάρξει ο απόλυτος συντονισμός και η πληροφόρηση ως προς την πορεία και το στάδιο όλων των έργων καθώς και να διαπιστωθεί που υπάρχουν προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Έμφαση έδωσε στα αρδευτικά έργα και κατέθεσε στον Υπουργό συγκεντρωτικό πίνακα με όλα τα αναγκαία έργα καθώς και αναλυτικά το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το καθένα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εξέλιξη έργων καθώς και μελετών όπως, στα φράγματα του Ασωπού και του Δόξα, στην λιμνοδεξαμενή του Ξυλοκάστρου καθώς και στο αρδευτικό της Στυμφαλίας. Ακόμα ο Περιφερειάρχης δε παρέλειψε να εξετάσει με τον Υπουργό θέματα των ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ αντίστοιχα.

Τροχαίο για τον γνωστό γυναικολόγο Χρήστο Σεργεντάνη

Previous article

Τι συμβαίνει με τις κλήσεις στάθμευσης στο Δήμο Κορινθίων;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.