1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Tη διενέργεια Έκτακτου Διαχειριστικού Έλεγχου στην δημοτική επιχείρηση “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ” ζήτησε ο Ι. Καραπανάγος

0

Όπως είναι ήδη γνωστό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας κ.κ. Ιωάννης Β. Καραπανάγος, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και κα Κασσιανή Κόντη ενημέρωσαν τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου κ. Νικόλαο Παπαθεοδώρου, για την παρουσία του κ. Γ. Βλάχου, εργολάβου του υδροθεραπευτηρίου και για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, την 25/9/2019.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαθεοδώρου απευθύνθηκε, με έγγραφό του, στη Διεύθυνση Εκτάκτων και Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών και ζήτησε τη διενέργεια Έκτακτου Διαχειριστικού Έλεγχου στην δημοτική επιχείρηση με την επωνυμία “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ”.

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός είναι αποφασισμένος να μην ακολουθήσει το εύκολο μονοπάτι της βολικής σιωπής και του συμβιβασμού, σε κάθε ενέργεια αντίθετη με το δημόσιο συμφέρον, αλλά να βαδίζει απαρέγκλιτα στον δύσκολο δρόμο του αγώνα για την επικράτηση της αλήθειας, με μόνα του όπλα τη γνώση, την ειλικρίνεια και τη διάθεση για προσφορά στους συνδημότες μας, ώστε να διαμορφωθεί ένα ξεκάθαρο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό τοπίο στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, χωρίς γκρίζες ζώνες.

Το Γραφείο Τύπου Κίνηση Πολιτών “ΑλλάζουμεΜαζί”

Μέρα25: Κακόγουστη και επικίνδυνη η επικοινωνιακή φιέστα που στήθηκε στον Ισθμό

Previous article

Βιώσιμη Αλιεία στον Κορινθιακό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.