ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι κότες στο Χιλιομόδι γεννούν “ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ” και κερδίζουν χρυσό βραβείο

0
Χρυσό βραβείο καινοτομίας και υγείας στα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ για το παστεριωμένο προϊόν Βιολογικό Ασπράδι Αυγού 100%.

Πάνω από τριακόσια υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου παρευρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum Intercontinental Athens, 31/10/2019, επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα προϊόντα της χρονιάς από πλευράς καινοτομίας και υγείας. Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ κέρδισαν το Χρυσό Βραβείο για το παστεριωμένο προϊόν Βιολογικό Ασπράδι Αυγού 100%.

Το παστεριωμένο προϊόν Βιολογικό Ασπράδι Αυγού 100% είναι το πρώτο που κυκλοφορεί στην αγορά. Προέρχεται από φρέσκα βιολογικά αυγά από κότες που κυκλοφορούν ελεύθερες σε ιδιόκτητους βιολογικούς ελαιώνες στο Χιλιομόδι της Κορινθίας, ενώ το κάθε αυγό περιέχει 33 γραμμάρια πρωτεΐνης και θεωρείται υψηλής διατροφικής αξίας.

Το παστεριωμένο προϊόν Βιολογικό Ασπράδι Αυγού 100% γίνεται ομελέτα διαίτης ή πίνεται σαν κρύο πρωτεϊνούχο ρόφημα ή smoothy με άλλους χυμούς, γιαούρτι ή βιολογικό γάλα κ.λπ.

Με αυτό το βραβείο επιβραβεύεται η προσπάθεια που κάνουν τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ για πάνω από 60 χρόνια να παρέχουν τα καλύτερα αυγά στο τραπέζι σας.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις Μπούσιας.

Βαγγέλης Καρατζάς: Υπάρχουν πολλοί γονείς που είναι διστακτικοί να δηλώσουν πως το παιδί τους ανήκει στο φάσμα του Αυτισμού

Previous article

Κόρινθος: Ημερίδα για τον άνδρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.