ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παν. Πιτσάκης: Περιμένουμε ΠΟΛΥ περισσότερα από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

0

Δυναμικό παρών έδωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας στην τελετή των εγκαινίων της Πελοποννησιακής Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στις 13 Νοεμβρίου 2019.

Παρευρέθηκαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κα Φώφη Γεννηματά, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, πλήθος επισήμων και σημαντικών παρουσιών του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ως ένας εκ των υποστηρικτών, τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία εκπροσώπων του και συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Ά Αντιπρόεδρος, κ. Σωτήρης Σπηλιωτακάρας και ο Υπεύθυνος ΚΕΠΙΧ, κ. Δημήτρης Μπίτζιος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ανέφερε στο λόγο του:

Πριν από ένα χρόνο από την Κόρινθο μιλώντας στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018» και ενώπιον της τότε πολιτικής ηγεσίας, με δύναμη και με ένταση είχα τονίσει:

Αφήστε τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου να επιχειρήσουν,  έχοντας απέναντι τους, ένα φιλικό κράτος ΟΧΙ χαριστικό αλλά ΔΙΚΑΙΟ μαζί μας. Μη μας παίρνετε για κανένα λόγο με την άδικη και αβάσταχτη φορολογία, το κέρδος που θα το κάνουμε νέα επένδυση, νέες θέσεις εργασίας. Πάρτε μας μαζί σας, να πάμε σε κάθε άκρη του πλανήτη την παραγωγή μας. Η δουλειά μας είναι η εθνική μας παραγωγή, είναι η επιβίωση όλων μας.

Μην μας φοβάστε γιατί  ΞΕΡΕΤΕ ότι μόνοι μας 9 χρόνια κρατήσαμε όρθια την πατρίδα και την κοινωνία με αίμα και δάκρυα και με ένα κράτος που πάντα βλέπει τους επιχειρηματίες καχύποπτα και μάλλον εχθρικά.

Σήμερα στην Τρίπολη επαναλαμβάνω με την ίδια δύναμη στην ΝΕΑ πολιτική ηγεσία της Πατρίδας.

Υλοποιήστε τις υποσχέσεις σας και απελευθερώστε την επιχειρηματικότητα.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

Περιμένουμε ΠΟΛΥ περισσότερα από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απόψε έχετε την ευκαιρία να δείτε με τον πλέον με τα δικά σας μάτια ότι:

Η οικονομία της Πελοποννήσου έχει αυτάρκεια, αγαθών, καινοτόμων ιδεών, τολμηρών και δυναμικών επιχειρηματιών. Έχει πλεόνασμα ικανών πολιτών.

Οι πρόεδροι των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, και οι χιλιάδες βιομήχανοι, επιχειρηματίες, έμποροι και επαγγελματίες της Πελοποννήσου, σηκώσαμε ήδη την σημαία της ΝΕΑΣ επανάστασης απέναντι στην μετριότητα, την υπανάπτυξη, την μικροπολιτική φαυλότητα και τον μεταπρατισμό.

Είμαστε ΕΔΩ, Είμαστε δυνατοί. Είμαστε οι Πελοποννήσιοι, που επιχειρούμε στην μήτρα του Έθνους, για τους ανθρώπους μας, την γη μας, την πατρίδα μας, τις οικογένειες μας και τα παιδιά που έρχονται από το μέλλον.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα τη στηρίξει με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει, την φετινή διοργάνωση “Πελοπόννησος Expo” του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Αρκάδες, Κορίνθιοι, Μεσσήνιοι, Λάκωνες, Ήλειοι, Αχαιοί και Αργολιδείς είμαστε απόψε εδώ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Τέλος, το Επιμελητήριο Κορινθίας στηρίζει για άλλη μία φορά τις επιχειρήσεις του νομού, οι οποίες φιλοξενούνται σε επιχορηγούμενο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας και μπορείτε να τις επισκέπτεστε έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Έρχονται Κινέζοι επενδυτές στην Κόρινθο;

Previous article

Εθελόντρια Σαμαρείτισσα του ΕΕΣ Κορίνθου έγινε Εθελόντρια δότης μυελού των οστών και ΕΣΩΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.