ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ελάτε μαζί να τρέξουμε στο 3o “XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2019”

0
Το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.», σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορίνθου (ΚΕ.Π.Α.Π.) και υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων, διοργανώνουν για τρίτη χρονιά στη Κόρινθο, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:00, νυχτερινό δρομικό event δυο ξεχωριστών διαδρομών 2.5km και 5.2km, που θα μας βάλει στο κλίμα των γιορτών, το χριστουγεννιάτικο 3ο «XMAS Night Run Korinthos 2019».

Ελάτε μαζί να τρέξουμε στο 3o “XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2019“, των 2.5km & 5.2km, να φωτίσουμε τους δρόμους της Κορίνθου με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων!

EVENT

Το Event αυτό προσφέρει ξανά τη δυνατότητα σε όλους, να δουν την πόλη με μία διαφορετική οπτική. Οι κεντρικοί δρόμοι, η παραλιακή ζώνη και οι πεζόδρομοι θα φορέσουν τη γιορτινή και την αθλητική τους ενδυμασία και θα ετοιμαστούν να υποδεχθούν και πάλι εκατοντάδες δρομείς, εθελοντές και αθλητές.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου της Κορίνθου, μπροστά στο έμβλημα του Δήμου Κορινθίων και της πόλης της Κορίνθου, το άγαλμα του Πηγάσου, θα αποτελέσει την αφετηρία και τον τερματισμό, του εορταστικού νυχτερινού event δρόμου, του 3ου «X-MAS Night Run Korinthos» και για τις δυο διαδρομές των 2.5km και 5.2km.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, καλής φυσικής κατάστασης, και παιδιά εφόσον έχουν συμπληρώσει το 8ο έτος της ηλικίας τους (για την απόσταση των 2.5km) και το 12ο έτος της ηλικίας τους (για την απόσταση των 5.2km).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εγγραφές για τις δηλώσεις συμμετοχής για την απόσταση των 2.5 και 5.2 χιλιομέτρων άνοιξαν.

Μπες ΕΔΩ για πληροφορίες και εγγραφές.

Ο Χαρ. Κασίμης ανοίγει το Συνέδριο για τον Πρωτογενή Τομέα στην “Πελοπόννησος EXPO”

Previous article

Έπεσαν πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.