1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Για την βουλευτή Μαριλένα Σούκουλη τίποτα δεν άλλαξε…

0
Είθισται, στην προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι πολιτικοί να επισκέπτονται πόλεις, χωριά, να γυρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την γεωγραφική επικράτεια που εκλέγονται για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους στην προσπάθειά τους κερδίσουν το «σταυρό» τους. Παρακολουθώντας την μεταεκλογική δράση της Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη που εξελέγη για πρώτη φορά με το βουλευτικό αξίωμα στην Κορινθία με το κυβερνών κόμμα, αυθόρμητα θα μπορούσε να πει κανείς … «Ας πει κάποιος στη Μαριλένα πως η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει». Κι αυτό γιατί η Κορίνθια βουλευτής όχι μόνο δεν έχει ελαττώσει επισκέψεις και επαφές με τους απανταχού Κορίνθιους και Κορίνθιες, είτε επανερχόμενη για να βοηθήσει στην επίλυση θεμάτων που είχε καταγράψει στην προεκλογική της εκστρατεία είτε για να ενημερωθεί εκ νέου για άλλα ζητήματα, αλλά «ανεβάζει ταχύτητα» διαρκώς στις πολιτικοκοινωνικές της επιδόσεις. Και μπορεί για όσους τη γνωρίζουν καλύτερα η ενεργητικότητά, συνέπειά και η απόδοσή της στην πολιτική να μην αποτελούν έκπληξη, σίγουρα όμως εκπλήττει ευχάριστα χιλιάδες Κορίνθιους ψηφοφόρους που την ψήφισαν ή μη και δημιουργεί ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Η ίδια επιλέγει να επικοινωνεί και να ενημερώνει για όσα πράττει και σκέφτεται και μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Από ‘κει αντλούμε τις παρακάτω φωτογραφίες και δημοσιεύουμε μερικές μόνο απ΄τις τελευταίες δράσεις της Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη στην Κορινθία…

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη : “Οι γυναίκες του Τόπου μας ξέρουν να κρατάνε ζωντανές τις παραδόσεις μας. Θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών Καμαρίου για την ζωντάνια και την δημιουργικότητα τους!”

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: “Εχθές είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τις μαθήτριες και τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Δερβενίου. Με γέμισαν αισιοδοξία ότι ως ενεργοί πολίτες θα δώσουν την δική τους μάχη για να κερδίσει η Ελλάδα και η Κορινθία μας το στοίχημα της προόδου και της ευημερίας. Θα τα καταφέρουν. Τους εμπιστευόμαστε. Το μέλλον μας τους ανήκει.”

Στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Μοιρόγραφτο” του Καθηγητή Γιάννη Πανούση στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας

Πρωινή συζήτηση στο Λεχαιο, με πληγέντες παραγωγούς της ΔΕ Άσσου – Λεχαίου (3/11/2019)

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: “Θερμά συγχαρητήρια στις Ενώσεις Αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας και Αρκαδίας για την πρωτοβουλία συνδιοργάνωσης ποδοσφαιρικού φιλανθρωπικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου Φάσμα γονέων παιδιών με αυτισμό & asperger Κορινθιας.Ενωμένοι Μπορούμε!”

Επίσκεψη της Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη βουλευτή Ν.Κορινθίας στην Feréikos.
Εποικοδομητική συζήτηση με χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον των εξαγωγικών επιχειρήσεων

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμηςης της φτώχειας κ.Σταμάτη Γιώργο με θέμα την οικονομική στήριξη και κοινωνική ένταξη ευπαθών ομάδων κατόπιν πρωτοβουλίας της βουλευτού Μαριλένας Σούκουλη.

 

Ενηνερωτική συνάντηση με τον Διευθυντή του ΟΑΕΔ Κορίνθου κ. Τριαντάφυλλο Σαρρή . Η Ανεργία αποτελεί το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και η μαχη για την καταπολέμηση της αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη του ΟΑΕΔ Κορίνθου για την ενημέρωση αλλά και την καθημερινή τους προσπάθεια να σταθούν δίπλα στους συμπολίτες μας

“Ενημερωτική επίσκεψη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γκούρας προκειμένου να ενημερωθώ έγκυρα και άμεσα για τα προβλήματα των πολιτών στην περιοχή. Η συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς αλλα και τους ανθρώπους της περιοχής που καθημερινά αγωνίζονται για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης τους ήταν παραγωγική και ωφέλιμη. Οριοθετήσαμε τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και οφείλουμε να βρούμε αποτελεσματικές λύσεις. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Φενεός, αλλά και γενικότερα ολόκληρη η ορεινή Κορινθία μας, συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο τις κρυμμένες παραγωγικές δυνατότητες που έχει ο Τόπος μας. Ύψιστη υποχρέωση μου είναι να αναδείξουμε και να προωθήσουμε μέσα από τις ανάλογες δράσεις , το συγκεκριμένο στρατηγικό στόχο , να τοποθετηθεί ο Φενεός και η ορεινή Κορινθία στην καρδιά και όχι στο περιθώριο της αναπτυξιακής διαδικασίας στην Κορινθία μας. Τώρα είναι η Ώρα.” αναφέρει στο ποστάρισμά της η Κορίνθια βουλευτής

“Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχτώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιου τις μαθήτριες και τους μαθητές απο το 1ο Γυμνασίου Κορίνθου. Αισθάνομαι ως ύψιστη υποχρέωση να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να τους παρέχουμε ένα συγχρονο πλαίσιο ευκαιριών ώστε να προκόψουν και να δημιουργήσουν στο Τόπο μας.
Το μέλλον μας, Tους ανήκει !” (11/11/2019)

10 χρόνια από τον θάνατο του Νότη Περιγιάλη

Previous article

Την Τετάρτη τα εγκαίνια της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.