1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λαθρεμπόριο, παρεμπόριο και παράνομη εργασία συζητήθηκαν στη συνάντηση Γκιολή – ΟΕΒΕ

0

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 συνάντηση στο γραφείο του με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Κορινθίας.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Τάσος Μποζίκης -με τον συνδυασμό του Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου Δέδε, καθώς και το υπόλοιπο ΔΣ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θοδωρής Βασιλακόπουλος, ο Ταμίας κ. Κωνσταντίνος Σταματίου και ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Γιάννης Βλάσσης συζήτησαν εκτενώς για πάνω από δύο ώρες και  συμφώνησαν στο αυτονόητο, τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στη Νέα Περιφερειακή Αρχή.

Έθεσαν την αμέριστη συνεργασία εκατέρωθεν, προκειμένου η καθημερινότητα των πολιτών της Κορινθίας, και σε επίπεδο εμπορίου και συναλλαγών να μπορεί να τελεί υπό καθεστώς διαφάνειας. Αναφέρθηκαν στους συνεχείς ελέγχους που απαιτούνται καθώς και στην τήρηση του νομίμου σε κάθε περίπτωση. Μεταξύ άλλων συζήτησαν  για την  πάταξη παντός είδους λαθρεμπορίου και παραεμπορίου όπως και κάθε είδους παράνομης εργασίας.

Η γνωστή ζωγράφος Χαρά Παπαθεοδώρου εκθέτει στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου

Previous article

Με αντικειμενικά κριτήρια οι επιχορηγήσεις σε συλλόγους και σωματεία υπόσχεται η νέα Δημοτική Αρχή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.