ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Κακή διαιτησία εις βάρος του ΑΣΠ Κόρινθος καταγγέλλει η διοίκηση της ομάδας

0
Πολλές φορές η σιωπή λαμβάνεται ως αδυναμία, γι’αυτό η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος αποφάσισε να ευχαριστήσει την Αρτεμις Κορυδαλλού για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία, αλλά να μην αφήσει σε καμία περίπτωση ασχολίαστη τις διαιτητικές αποφάσεις των κ. Μαύρου και κας Λιδωρικιώτη (γνωστή στην πλειοψηφία των επαρχιακών ομάδων για τις κακές διαιτησίες της).
Θεωρούμε ότι οι λανθασμένες σε κρίσιμα σημεία αποφάσεις τους, έκριναν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα, αρχικά με την λανθασμένη απόφαση σε βάρος της αθλήτριάς μας, Λιουτίκοβα, όταν σε καθαρό πόντο δόθηκε άουτ, αλλά και στην τραβηγμένη κόκκινη κάρτα στον προπονητή, Αρη Ανδρεόπουλο, για δήθεν ειρωνική συμπεριφορά προς την κα Λιδωρικιώτη, τη στιγμή που ο ίδιος ζητούσε για αρκετά δευτερόλεπτα time out, αλλά αυτό δεν δινόταν.
Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την γενικότερη διαιτητική εικόνα και προτείνει στην Ομοσπονδία την καθιέρωση των εποπτών στους αγώνες του εξαιρετικού και άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών. Tέλος, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρή η αξιολόγηση των διαιτητών.

 

ΑΣΠ Κόρινθος

Ο Χρίστος Δήμας κάλεσε τον Αμερικανό Πρέσβη στην αναβίωση των Νέμεων Αγώνων

Previous article

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.