1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο Χρίστος Δήμας κάλεσε τον Αμερικανό Πρέσβη στην αναβίωση των Νέμεων Αγώνων

0

Συνάντηση εργασίας με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt είχε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την  Έρευνα και την Καινοτομία, κ. Χρίστος Δήμας .

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης, που διεξήχθη σε άριστο και ευχάριστο κλίμα, ήταν η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ στους τομείς της Έρευνας, της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, καθώς και η συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και το οικοσύστημα των startup στην Ελλάδα.

Η συζήτηση πάντως δεν περιορίστηκε μόνο στο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Ανάπτυξης, αλλά καθώς έγινε εκτενής συζήτηση την Κορινθία και τις προοπτικές της. Πρόσφατα μάλιστα, ο Αμερικανός πρέσβης συμμετείχε σε ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή της Νεμέας;. Μάλιστα, ο κ. Δήμας τον προσκάλεσε να δοκιμάσει τις ποδηλατικές διαδρομές της ορεινής Κορινθίας σε Φενεό και Λίμνη Δόξα, του χάρισε κρασιά από τον αμπελώνα της Νεμέας ενώ του απηύθυνε πρόσκληση να παραστεί στην αναβίωση των Νέμεων Αγώνων, που πραγματοποιηθούν φέτος στις  26-28/6 2020.  

Ο Παναγιώτης Θεοχάρης καινοτομεί δημιουργώντας το πιο γρήγορο σύστημα thru-axle της παγκόσμιας αγοράς

Previous article

Κακή διαιτησία εις βάρος του ΑΣΠ Κόρινθος καταγγέλλει η διοίκηση της ομάδας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.