1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο Σωτήρης Μουρίκης Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. (βίντεο)

0

Σε νευραλγική θέση τοποθετήθηκε ο Κορίνθιος περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μουρίκης. Με πρόεδρο τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και Διευθύνων Σύμβουλο τον Σωτήρη Μουρίκη, η αναπτυξιακή ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. είναι η εταιρεία που σκοπό έχει:

α) Η επιστημονική και τεχνική στήριξη των Ο.Τ.Α. και των ενώσεών τους (π.χ. ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ, ΠΕΔ κλπ.) και της αποκεντρωμένης κρατικής διοίκησης,
β) Η προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα βιώσιμης ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου,
γ) Η ανάπτυξη δραστηριοτήτων προστασίας του περιβάλλοντος,
δ) Η συμμετοχή της σε προγράμματα και η εφαρμογή σχετικών πολιτικών σε διαδημοτικό επίπεδο ή σε ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.
Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της Εταιρείας αφορούν την ολοκληρωμένη αγροτική ανάπτυξη, την προστασία και διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος, την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής πολιτικής και την υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης της περιοχής.
“Διαχειριζόμαστε δημόσιο χρήμα και πρέπει να το σεβόμαστε γιατί ανήκουν στον φορολογούμενο πολίτη. Οι αποφάσεις μας θα πρέπει να αποσκοπούν στο να γίνουν έργα ανάπτυξης σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου”, είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του, μετά τη σχετική ανακοίνωση,  ο Σωτήρης Μουρίκης. Δείτε το βίντεο.

Νοέμβριος με την ΚΟΥΚΙΔΑ – Παρουσιάσεις, σεμινάρια και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους

Previous article

Η έκπληξη του Παναγιώτη Πιτσάκη στον Βαγγέλη Παπαϊωάννου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.