ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα Global Arts Studios καλωσορίζουν τη χορηγία της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

0

 Τα Global Arts Studios με την αιγίδα του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών δημιούργησαν φέτος ένα ξεχωριστό  εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολεία  με θέμα: «Η ιστορία της διατροφής, από την προϊστορία ως σήμερα». Το πρόγραμμα παρουσιάζει με σύγχρονα μέσα, Animation και Computer Graphics σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και με διαδραστικό και ιδιαίτερα μοντέρνο τρόπο την ιστορία της διατροφής.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστηρίζεται πλέον, από το Νοέμβριο του 2019 και ως την ολοκλήρωσή του από την εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., που τιμά την προσπάθεια αυτή με χορηγία σε είδος.

Μετά από το αίτημα των Global Arts Studios, η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ανταποκρίθηκε θετικά και προσφέρει για τα παιδιά των σχολείων, σαν κέρασμα στο διάλειμμά τους από το πρόγραμμα, γνωστά προϊόντα της, που συντροφεύουν τις καθημερινές μας στιγμές από το 1922 και έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους!

* Την καλλιτεχνική επιμέλεια-σκηνοθεσία  του προγράμματος έχει ο διευθυντής των GLOBAL ARTS STUDIOS Σωκράτης Λαμπρόπουλος , το animation επιμελήθηκε ο Σταμάτης Κανελλόπουλος, ενώ την ιστορική έρευνα και την παρουσίαση του προγράμματος έχει κάνει η ιστορικός & εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Μαρία Παπανικολάου.

 

Τι αποφάσεις πάρθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κορινθίων

Previous article

Περίπου 25.000 τουρίστες πέρασαν απ΄το Info kiosk του Ισθμού το τετράμηνο Ιουν -Σεπ 2019

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.