ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραγικές στιγμές για το Spa Loutrakiou – Σήκωναν τους πελάτες την ώρα του μασάζ

0

Ακόμα μια κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε χθες μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του loutraki365.gr

Παρουσία δύο δικαστικών επιμελητών, υπάλληλοι της μεταφορικής εταιρείας κατάσχουν αντικείμενα αξίας από το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της μεταφορικής ανάγκαζαν κόσμο που εκείνη την ώρα απολάμβανε το μασάζ του να σηκωθεί από το κρεβάτι για να το πάρουν!

Από πλευράς του Δήμου, στο Spa την ώρα της κατάσχεσης βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης  και ο πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου, Γιώργος Ρουμελιώτης.

Μετά την κίνηση του εργολάβου του Spa κ. Βλάχου, να μοιράσει εν ώρα Δημοτικού Συμβουλίου φωτοτυπίες με καταθέσεις που έχουν γίνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς του δημάρχου και συγγενικών προσώπων του, και έγινε πρώτη είδηση πανελλαδικά, έρχεται ακόμα ένα γεγονός που αποτελεί δυσφήμιση για το δήμο. Ο κ. Γκιώνης πρέπει επιτέλους να δώσει τέλος σε αυτή την υπόθεση και να σταματήσει την κακή δημοσιότητα που λαμβάνει ο τόπος.

Αλλαγή φιλοσοφίας στο Δήμο Κορινθίων για τις εκδηλώσεις του 2020

Previous article

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.