1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Γκιολής: Η Κόρινθος θέλουμε να υιοθετήσει το παράδειγμα της Καλαμάτας

0

Παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και σε μία εκτενή ομιλία, παρευρέθηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στην εκδήλωση με θέμα «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία»,  ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και Προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου. Ο πρωθυπουργός ύστερα από μία αναλυτική και στοχευόμενη ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων πόσο «ο ρόλος του κράτους είναι να υποστηρίζει τέτοιες σημαντικές επενδυτικές πρωτοβουλίες και όχι να τις εμποδίζει».

Κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο  Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής επισήμανε πως  θέλει το παράδειγμα της πόλης της Καλαμάτας, μιας πόλης πρότυπο, να υιοθετήσει και η πόλη της Κορίνθου, σε μία προσπάθεια όπου δίπλα και σε αυτόν το στόχο της θα βρίσκεται για την Κόρινθο, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας.

Κυβέρνηση Μαρέβας Μητσοτάκη… (άρθρο του Πέτρου Τατούλη)

Previous article

Αλλαγή φιλοσοφίας στο Δήμο Κορινθίων για τις εκδηλώσεις του 2020

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.