ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Το ½ «μισό» έρχεται να κερδίσει μια θέση στο τραπέζι μας

0
Η νέα πρόταση του οινοποιείου Συνεταιρισμού Νεμέας, έρχεται με νεανική εμφάνιση και φρεσκάδα, σε πρακτική συσκευασία και συνοδεύεται από την απαράμιλλη ποιότητα που πρεσβεύει το οινοποιείο από το 1937. Το ½ «μισό» έρχεται να κερδίσει μια θέση στο τραπέζι σας, σε τέσσερις επιλογές για όλους τους οινόφιλους. Πρόκειται για ερυθρό ξηρό, ροζέ ξηρό, ερυθρό ημίγλυκο από την ποικιλία αγιωργίτικο και λευκό ξηρό από σαββατιανό! Ένα καθημερινό κρασί που μπορεί να σας συνοδεύσει στα γεύματά σας με την οικογένεια και φίλους. Αναλυτικά:

Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας (ΑΟΣ Νεμέας).
1/2 Ερυθρός Ξηρός Οίνος.

  Ερυθρός ξηρός: Βαθυκόκκινο και ελκυστικό αγιωργίτικο. Πλούσιο αρωματικό μπουκέτο όπου ισορροπούν τα αρώματα κόκκινων φρούτων, όπως βύσσινο και κεράσι. Είναι πλούσιο, με πολύ καλή δομή, ισορροπία και βελούδινη επίγευση. Συνοδεύει  μεγάλη ποικιλία πιάτων όπως ζυμαρικά, σαλάτες και κρεατικά με γλυκόξινες σάλτσες. Ένα πλατό με τυριά και αλλαντικά αποτελεί εξίσου καλή επιλογή.  

Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας (ΑΟΣ Νεμέας).
1/2 ροζέ ξηρός.

    Ροζέ ξηρός: Λαμπερό, ανοιχτό κερασί εδώ το αγιωργίτικο. Η μύτη είναι ζωντανή, γεμάτη καθαρότητα με αρώματα ανθέων. Συνοδεύει  σαλάτες, λευκό κρέας , ζυμαρικά και ελαφριά πιάτα της ώρας.      

Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας (ΑΟΣ Νεμέας).
1/2 Λευκός Ξηρός Οίνος.

Λευκός Ξηρός: Φρέσκο, απαλό και χαρούμενο Σαββατιανό. Χρυσοπράσινο χρώμα. Έντονο και ώριμο στη μύτη με τα χαρακτηριστικά αρώματα του λεμονιού, του πεπονιού. Ξηρό στον ουρανίσκο, καλά ισορροπημένο με ζωηρή οξύτητα, ικανοποιητικό σώμα και έντονη μεταλλικότητα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ήπια πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή σε τηγάνι. Γενικότερα πιάτα λιγότερο λιπαρά με ελαφριές γεύσεις, ζυμαρικά ακόμα και φρούτα συνδυάζονται εύκολα.  

Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας (ή ΑΟΣ Νεμέας).
1/2 Ερυθρός Ημίγλυκος Οίνος.

    Ερυθρός Ημίγλυκος: Ένα διαυγές κρασί με χρώμα βαθύ κόκκινο με μωβ ανταύγειες. Έντονο στη μύτη με αρώματα κόκκινων φρούτων όπως βύσσινο και βατόμουρο αλλά και τη γλυκιά επίγευση των ξηρών καρπών. Συνοδεύει άριστα τα σοκολατένια γλυκά, τα γλυκά με κρέμα, τα κόκκινα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και για ένα πλατό με κίτρινα σκληρά ή και πικάντικα τυριά. Πίνεται και ως aperitif. Οι κωδικοί βρίσκονται ήδη σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Δίχως τέλος οι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στα Εξαμίλια

Previous article

ΚΔΑΥ στο Μπολάτι…Η Περιβαλλοντική βόμβα που απειλεί την Κορινθία…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.