1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Η Υφυπουργός Παιδείας δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση των ζητημάτων με τα Ειδικά Σχολεία στην Κόρινθο

0

Συνάντηση της Βουλευτή Κορινθίας κυρίας Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη με την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κυρία Σοφία Ζαχαράκη.

Η Βουλευτής Κορίνθιας κυρία Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κυρία Σοφία Ζαχαράκη αναφορικά με θέματα που αφορούν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και  Ειδικό Νηπιαγωγείο Κορίνθου. Συγκεκριμένα, η Βουλευτής κυρία Σούκουλη ενημέρωσε αναλυτικά την κυρία Υφυπουργό για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε εκπαιδευτικό και ειδικό προσωπικό του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορίνθου καθώς και για το θέμα της απόπειρας συρρίκνωσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου.

Η  Υφυπουργός κυρία Ζαχαράκη  ανέφερε ότι η ομαλή λειτουργία των Ειδικών σχολείων αποτελεί ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για το Υπουργείο Παιδείας. Συμφώνησαν ότι η φροντίδα των εκπαιδευτικών αναγκών, των εν λόγω μαθητών, αποτελεί δείγμα πολιτισμικής ευαισθησίας αλλά και πολιτικής υπευθυνότητας.

Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων του Ειδικού Δημοτικού και του Ειδικού Νηπιαγωγείου  Κορίνθου.

Η Βουλευτής Κορινθίας κυρία Σούκουλη ευχαρίστησε θερμά την Υφυπουργό κυρία Ζαχαράκη για την πολιτική  διαθεσιμότητα της στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων θεμάτων αλλά και για την προσωπική της ευαισθησία.

Π.Ε. Κορινθίας: Mίσθωση μηχανημάτων για έκτακτες ανάγκες του Νομού

Previous article

2ο Συνέδριο της ΟΑΣΠ – Τα αιτήματα των αγροτών της Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.