ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GRΥΓΕΙΑ

Δωρεάν Φροντιστηριακά Μαθήματα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» Γ’ Λυκείου , για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές

0

H «Paradox Interactive» Ηλεκτρονικές Εκδόσεις, Νικηταρά 40 στη Λάρισα, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο καθηγητή πληροφορικής Δρ. Παπαϊωάννου Γεώργιο, διοργανώνει σειρά φροντιστηριακών μαθημάτων εξ αποστάσεως  με σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης (ζωντανή ροή μετάδοσης)  εντελώς δωρεάν για το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της Γ Λυκείου «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ)» σε 100 συνολικά μαθητές στην ελληνική επικράτεια.

Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή Η/Υ ή Tablet 10 ιντσών με γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο (adsl) και η προσκόμιση βεβαίωσης από τη σχολική μονάδα, που να αποδεικνύει την κατεύθυνση και τη μαθητική ιδιότητα του αιτούντα.  Σε περίπτωση που ο αριθμός συμμετοχής, είναι μεγάλος, θα γίνει κλήρωση.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου και θα είναι ωριαία,  δυο φορές την εβδομάδα. Οι ώρες θα καθοριστούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών οι οποίες γίνονται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.paradoxinteractive.gr/aepp-free/ και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2019.

Τόσο οι επιλεγέντες, όσο και οι επιλαχόντες, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω του οποίου θα λάβουν και όλες τις σχετικές οδηγίες πρόσβασης. Για την υποστήριξη των μαθημάτων θα δημιουργηθεί επιπλέον ειδικό forum για επίλυση προβλημάτων και ανάρτηση ψηφιακού υλικού.

Για τυχόν προβλήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση info@paradoxinteractive.gr

Ευρωπαϊκή ημέρα συντήρησης 2019 | Δράσεις σε μουσεία και μνημεία της Κορινθίας

Previous article

Λουτράκι: 10 Δημοτικοί Σύμβουλοι απαιτούν απ΄τον Δήμαρχο εξηγήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.