5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απ΄το Ξυλόκαστρο μετέδωσαν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

0
Η τελετή λήξης της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο, στο Ανοικτό Θέατρο “Βασίλης Γεωργιάδης”. Μια γιορτή πολιτισμού και ζωής με σκοπό την διάδοση των πανανθρώπινων ιδεών της Εθελοντικής μη Αμειβόμενης Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Ιστών και Οργάνων Σώματος. Τη Λαμπαδηδρομία συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης “Οι φίλοι της Ζωής” με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου υπό τη διεύθυνση της Μιρένας Βαρβαρέτου συνόδευσε με όμορφες μελωδίες την τελετή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής συνομίλησε και συνεχάρη τόσο το Μουσικό Μορφωτικό Σύλλογο «Αυλός» όσο και τους μικρούς μαθητές που παρευρέθησαν και στήριξαν ως άλλοι μικροί εθελοντές μία τόσο σημαντική για όλους μας εκδήλωση.

Με τη λήξη της λαμπαδηδρομίας σηματοδοτήθηκε η Έναρξη των Εργασιών της 30ης Αμφικτονίας, του Πανελλήνιου Συνεδρίου Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, υπό την Αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίες διήρκεσαν από τις 27 έως τις 29/9/2019.  

Λαθραία ποτά και τσιγάρα πουλούσε μαγαζί στο Λουτράκι

Previous article

Για την ιστορία… μη χάσεις το 3ημερο σεμινάριο από την Μαρία Ευθυμίου στο Καλογεροπούλειο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.