ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Πρωτάθλημα Junior στο τένις στις 28 & 29/9 στην Κόρινθο

0

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου θα φιλοξενήσει το διήμερο 28-29/9/2019 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Κορίνθου το Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior κάτω των 14 ετών.

Το τουρνουά πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΣΤ΄ Ένωσης και θα συμμετάσχουν αθλητές από το σύνολο των ομίλων της Πελοποννήσου καθώς και από τα νησιά Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τoυς διοργανωτές .

Ο Ο. Α. Κ. θα δώσει δυναμικά το παρόν με τους αθλητές Τζουτζόπουλο Θεμιστοκλή, Καραγκίκα Αλκη, Κεφερλή Αναστάση και Τουμπανιάρη Απόστολο στην κατηγορία των αγοριών και τις αθλήτριες Ζωγράφου Αριάδνη, Τάρναρη Μαρίζα και Τουμπανιάρη Μάρα στην κατηγορία των κοριτσιών.

Η παράδοση του Ο.Α.Κ. στην άψογη διοργάνωση πανελλαδικών και ενωσιακών τουρνουά καθώς και η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα του τένις στην Κόρινθο.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετέχουν, τους γονείς καθώς και τους προπονητές τους που θα παρευρεθούν και τους εύχεται καλή επιτυχία!!

Επίσης, καλεί το κορινθιακό κοινό να δώσει δυναμικό παρόν και να απολαύσει αυτή την όμορφη γιορτή του τένις!!

52χρονος συνελήφθη για κλοπή ρεύματος…ύστερα ήρθαν και οι καραμπίνες

Previous article

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Σχολή Σαμαρειτών – Διασωστών  … Δήλωσε συμμετοχή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.