1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στην Κόρινθο ο Παναγιώτης Νίκας

0

Την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας επισκέφθηκε χθες Τρίτη 24  Σεπτεμβρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας όπου συναντήθηκε με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή και τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Χάρη Βυτινιώτη σε θέματα Υποδομών, κα Αθηνά Κόρκα – Κώνστα σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μουρίκη .

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε μεταξύ άλλων από τους Διευθυντές των τμημάτων της ΠΕΚ αφενός για τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι Διευθύνσεις, αφετέρου μέσα από εκτενείς συζητήσεις για τις προσδοκίες των υπαλλήλων με γνώμονα την ορθότερη λειτουργία της υπηρεσίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Σε συζητήσεις παρευρέθησαν ακόμα ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης καθώς και ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν άμεσα η υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων, μεγάλα έργα για το Νομό όπως ο δρόμος Γκούρα – Φενεός, ανάπλαση έργου ανάδειξης της περιοχής του Ισθμού, ανάπλαση της παραλιακής ζώνης Λουτρακίου κ.α.

Απαγορεύεται η αλιεία στο Αλιευτικό Καταφύγιο Μαυρολίμνης Λουτρακίου

Previous article

Πολλά και σοβαρά τα θέματα του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.