ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Passaggio εμπιστεύτηκε για την ασφάλιση του προσωπικού την Πιέτρης & Συνεργάτες

0

Ο Επιχειρηματίας κος Παναγιώτης Οικονόμου υποδέχθηκε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας ασφαλίσεων Πιέτρης & Συνεργάτες, κο Δημήτρη Πιέτρη, στον ανακαινισμένο χώρο του στην Κόρινθο, προκειμένου να παραλάβει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για το προσωπικό του.

O κος Οικονόμου και η επιχείρηση του Passaggio Not Just Coffee καινοτομούν και διαφοροποιούνται δείχνοντας τον δρόμο και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις εστίασης, αναθέτοντας την ασφάλιση του προσωπικού στην εταιρία Πιέτρης & Συνεργάτες (www.pietrisinsurance.gr) ως Νο1 Ανεξάρτητο Σύμβουλο Ασφαλίσεων της Κορινθίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, οι άνθρωποί της, είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιό της. Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί σημαντική ανταμοιβή για το προσωπικό μιας επιχείρησης και την πιο σημαντική παροχή για τον σημερινό εργαζόμενο, δίνοντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να προσελκύει ικανά άτομα και να διατηρεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πίστης, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και δημιουργώντας σταθερούς και ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην εταιρεία και στους εργαζομένους της.

Η ομαδική ασφάλιση λειτουργώντας συμπληρωματικά με την ατομική και κοινωνική ασφάλιση, παρέχει Φορολογικά κίνητρα για την επιχείρηση / επιχειρηματία και χαμηλό κόστος ασφάλισης συγκριτικά με τα ατομικά προγράμματα ασφάλισης.

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και Εργατικό Κέντρο Κορίνθου συντάσσονται στην αυριανή απεργία

Previous article

Θανάσης Παπαϊώαννου: “Ο Λέων της Νεμέας”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.