5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαριλένα Σούκουλη: Είναι ανάγκη η Πολιτεία να βελτιώσει το εκπαιδευτικό μας σύστημα

0

Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο  3ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου αλλά και στο 4ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Απευθυνόμενη στα παιδιά η βουλευτής τόνισε: “Η γνώση αποτελεί την κυριότερη δύναμη όχι μόνο για την επαγγελματική σας πορεία αλλά κυρίως για την προσωπική σας εξέλιξη και ωρίμανση. Εφόδιο που είμαι σίγουρη ότι μια μέρα θα το χρησιμοποιήσετε για το συλλογικό καλό. Σας εμπιστευόμαστε και είμαι σίγουρη ότι το μέλλον μας στα χέρια σας θα είναι καλύτερο από το παρόν μας”.

Η κα Σούκουλη παρέστη επίσης στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών και μαθητριών εισαχθέντων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, στο αμφιθέατρο του 4ου Λυκείου Κορίνθου.

Τέλος η κα Σούκουλη έδωσε τις ευχές της σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς:

“Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους,  μαθητές,  εκπαιδευτικούς και γονείς,   υγεία, αισιοδοξία και προκοπή. Καλή πρόοδο στα παιδιά μας,  δημιουργικότητα και διάθεση προσφοράς στους εκπαιδευτικούς και καλή  δύναμη στους γονείς, που αγωνίζονται για να προσφέρουν στα παιδιά τους όλα τα εφόδια για ένα καλύτερο αύριο, σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Είναι ανάγκη η Πολιτεία να βελτιώσει το εκπαιδευτικό μας σύστημα με πνεύμα συναίνεσης και συνεννόησης. Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλω από το αξίωμα της βουλευτού, όσο μπορώ πιο αποτελεσματικά.

Καλή σχολική χρονιά  σε όλους”.

Στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λυκείο Κορίνθου ο δήμαρχος Κορινθίων

Previous article

H Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, πρωτοπορεί και βραβεύεται…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.