ΑΓΡΟΤΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ – Οι ειδικοί στο κρασί

0

Σεπτέμβρης μήνας και ο τρύγος έχει ξεκινήσει για τα καλά! Οι περισσότεροι εδώ στην Κορινθία, με λίγα ή περισσότερα αμπέλια, φτιάχνουν το δικό τους κρασί. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι το καλό κρασί χρειάζεται τεχνογνωσία, εμπειρία & σωστές διαδικασίες.

Η Ιωάννα Δαβλέρη, οινολόγος και ιδιοκτήτρια του οινολογικού εργαστηρίου Ευοίν Ευάν στο Κανταρέ Κορινθίας, μετά από οινικές σπουδές σε Ελλάδα & Γαλλία και εμπειρία σε μεγάλα οινοποιεία της Ελλάδας σε συνεργασία με μια εξειδικευμένη ομάδα, μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα σωστό κρασί προσαρμοσμένο στα γούστα σας.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ: 

(Για επαγγελματίες – οινοποιεία & ερασιτέχνες)

  

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το οινολογικό εργαστήριο διαθέτει όλο τον απαραίτητο επιστημονικό εξοπλισμό σε όργανα τελευταίας τεχνολογίας, για την εκτέλεση των οινολογικών μετρήσεων-αναλύσεων.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΧΑΡΜΑΝΙΑ / ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

 Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες  περιλαμβάνουν όλα τα στάδια παραγωγής των κρασιών.

 Με εξειδικευμένες σπουδές πάνω στο αντικείμενο της γευσιγνωσίας και την μακρόχρονη εμπειρία τους, οι οινικοί σύμβουλοι του Ευοίν Ευάν δοκιμάζουν και αξιολογούν τα κρασιά και κάνουν τις κατάλληλες αναμείξεις (τα. γνωστά <χαρμάνια >), όπου θεωρούν απαραίτητο, με στόχο την καλύτερη αρωματική έκφραση και τη γευστική βελτίωσή τους . Eτσι, με τις κατάλληλες οργανοληπτικές επεμβάσεις τα κρασιά θα αναδειχθούν με το σωστό τρόπο, σεβόμενοι πάντα το προσωπικό στυλ του κάθε πελάτη και τί επιθυμεί εκείνος να προβάλλει.

 

ΟΙΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Απευθυνόμενοι τόσο στα οινοποιεία, όσο και στους επαγγελματίες από τους συναφείς  χώρους γύρω από το κρασί (εστίαση, τουρισμός), διοργανώνουν σεμινάρια οινογνωσίας για αρχάριους και προχωρημένους και εκδηλώσεις οινικού ενδιαφέροντος (παρουσιάσεις παραγωγών, θεματικές βραδιές, οινοτουρισμός  κ.λ.π)

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WINE MARKETING  (Νέα Υπηρεσία)

 Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των οινοποιών για προώθηση & επικοινωνία της δουλειάς τους, πρόσθεσαν μια νέα υπηρεσία οινικού marketing. Συνεργαζόμενοι με εξειδικευμένους επαγγελματίες σε θέματα branding (ονοματοδοσία, δημιουργία ιστορίας, σχεδιασμός λογοτύπου- εταιρικής ταυτότητας) packaging (σχεδιασμός ετικέτας), social media management (διαχείριση Facebook, Instagram, Trip Advisor, Google My Business), email marketing (αποστολή newsletter) adverting & PR (διαφήμιση & δημόσιες σχέσεις ), video & photography (υπηρεσίες βίντεο & φωτογραφίας).

ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ

Δ: Εφύρας 1, Κανταρέ
Κόρινθος
Τ: 6977 451531
Υ: Ιωάννα Δαβλέρη

 

Κόρινθος| Συγκέντρωση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Previous article

Η θέση του Πέτρου Τατούλη για την έλευση μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.