ΕΛΛΑΔΑ

Μια βραδιά με ευρωπαϊκή αύρα στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Κορίνθου

0

Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Κορίνθου στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει προσφέρει πολλές καλαίσθητες και ποιοτικές εκδηλώσεις στο κορινθιακό φιλότεχνο και φιλόμουσο κοινό.

Το βράδυ της Τετάρτης παρευρεθήκαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος για να απολαύσουμε μια “μουσική αποκάλυψη” με τον Ελληνοϊάπωνα βιολονίστα Noe Inui και τον καταξιωμένο πιανίστα Βασίλη Βαρβαρέσο. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά τις ερμηνείες δυο σπουδαίων καλλιτεχνών και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Εύχομαι το Καλογεροπούλειο να συνεχίσει να φιλοξενεί υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, λειτουργώντας ως φάρος πολιτισμού στην πόλη μας.

Noe Inui και Βασίλης Βαρβαρέσο

Ο χώρος του είναι εμβληματικός, φιλόξενος και αποπνέει μια αστική ευγένεια. Νομίζω σε αυτό συμβάλλει ιδιαίτερα η ακέραιη προσωπικότητα της κας Χρισταράς, προέδρου του Δ.Σ. του ιδρύματος χωρίς να θέλω να αδικήσω την προσφορά των υπόλοιπων μελών, εθελοντών και προσωπικού που έχουν αγκαλιάσει με αγάπη το Ίδρυμα.

 

Σημαντικές παρουσίες 

Η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν κατάμεστη από κόσμο όπως και η εσωτερική αυλή του ιδρύματος. Ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων και πολλές σημαντικές παρουσίες όπως της κας Βλασίας Πελτσεμή – Παυλοπούλου, σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του βουλευτή Κορινθίας Γιώργου Ψυχογιού, του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή, του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά, του Περιφερειακού Συμβούλου Θανάση Γκίκα, του Διευθυντή Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της CHCL Γιάννη Βραχάτη, της προέδρου του Σωματείου Φιλολόγων Κορινθίας Αντιγόνης Βογιατζή, του Προέδρου της ΕΥΡΟΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ Α.Ε. Χρήστου Τσαούση που μάλιστα είναι χορηγός και υποστηρικτής του ιδρύματος.

 

 

70 εκατομμύρια ευρώ για 5.000 μικροκαλλιεργητές σε ολόκληρη τη χώρα

Previous article

Η Κορινθία έδωσε δυνατό παρών στη ΔΕΘ

Next article

More in ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.