ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GRΥΓΕΙΑ

Ξεκινούν οι δράσεις στην “ΚΟΥΚΙΔΑ”

0

Η «Κουκίδα» και η φιλόξενη οικοδέσποινά της Ξένια, εδώ και καιρό ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια ΜΟ ΝΑ ΔΙ ΚΗ σχολική χρονιά!!!

Έχοντας δώσει δείγματα γραφής στις επιλογές σχολικών ειδών αλλά κυρίως βιβλίων, το βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΙΔΑ αποτελεί κατά κοινή ομολογία το αγαπημένο βιβλιοπωλείο πολλών Κορίνθιων και πάνω από όλα των παιδιών.

Με σοβαρές επιλογές βιβλίων, με προϊόντα διαλεγμένα σωστά και πολλές πολλές εκδηλώσεις για παιδιά (και όχι μόνο), το βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΙΔΑ φέρνει όλα τα νέα του χώρου του βιβλίου στην Κορινθία.

Αύριο, λοιπόν, ξεκινούν οι δράσεις του βιβλιοπωλείου με την ξεχωριστή παρουσίαση του βιβλίου δύο αγαπημένων συγγραφέων του παιδικού βιβλίου: του Αντώνη Παπαθεοδούλου και του Δικαίου Χατζηπλή (εικονογράφηση: Μυρτώ Δεληβοριά)! Τι γεγονός!!!

 

Το βιβλίο «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» λοιπόν θα μας παρουσιάσει αύριο

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

στις 6 το απόγευμα στην αυλή του βιβλιοπωλείου

 (Απ.Παύλου 64, Κόρινθος, τηλ. 2741072589)

Δύο λόγια για το βιβλίο: Ο Σοφοκλής διαλέγει ένα βιβλίο από τη δανειστική βιβλιοθήκη. Μόλις το ανοίγει, ξεπετάγονται από μέσα αρκούδοι, ακροβάτες, ιππότες συναισθήματα, ταξίδια και ένα σωρό άλλα πράγματα!  Όμως όταν έρχεται η ώρα να το επιστρέψει δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα από αυτό, ούτε μια σελίδα!

Ίσως μόνο την αγάπη του για όσα διαβάζοντας το βιβλίο του και όσα αισθάνθηκε και δεν χάνονται ποτέ…

Τα υπόλοιπα αύριο στην ΚΟΥΚΙΔΑ!!!

Global Arts Studios, άρχισαν οι εγγραφές!!!

Previous article

70 εκατομμύρια ευρώ για 5.000 μικροκαλλιεργητές σε ολόκληρη τη χώρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.