ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

O Amazing Dio μιλάει για το show που θα δούμε για πρώτη φορά στην Κόρινθο!

0

Αγαπητέ Amazing Dio Θα σας δούμε την Παρασκευή στην ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ , πες μας μερικά πράγματα για αυτό το γεγονός.

Μας τιμάει η πρόσκληση της Αθλούπολης και του Σταύρου Μπινιάρη να παρουσιάσουμε ένα θέαμα μοναδικό για την Κορινθία. Η παράσταση αποτελείται από 4 καλλιτέχνες που ήδη έχετε γνωρίσει τηλεοπτικά από την εκπομπή «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».  Πολλές φορές ο κόσμος αναρωτιέται εάν όλα αυτά που βλέπει στην τηλεόραση είναι «φτιαχτά», «συνεννοημένα» , εάν «πραγματικά γίνονται αυτά», την Παρασκευή λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια την όμορφη τέχνη της ταχυδακτυλουργίας και να διαπιστώσετε ότι, ότι βλέπετε στην τηλεόραση μπορείτε να το βιώσετε από κοντά ακριβώς όπως το είδατε, θα έλεγα ότι θα το βιώσετε και πιο ωραία γιατί η εμπειρία από κοντά είναι πολλή πιο βιωματική από ότι η τηλεόραση!

 

Amazing Dio πιστεύεις στην μαγεία;

Όπως είπε και ο Μέγας Άλμπερτ Αϊνστάϊν «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα! «Εγώ πιστεύω πραγματικά στην μαγεία, στην μαγεία της ζωής, στην μαγεία των ανθρώπων, στην μαγεία των σχέσεων, στην μαγεία του παιδικού χαμόγελου ! Άλλωστε εάν δεν πιστεύεις στην μαγεία πως μπορεί να γίνεις Μάγος;

 

Αγαπητέ Amazing Dio τι θα δούμε την Παρασκευή;

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είπαμε να είναι όλη η παράσταση παιδική, αλλά στην πορεία σκεφθήκαμε ότι τα παιδιά συνοδεύονται και από τους γονείς τους άρα το θέαμα θα πρέπει να συνδυάζει και πράγματα για τους γονείς. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουν καλά μικροί μεγάλοι και το θέαμα θα τους μαγέψει.

Dio θα δούμε και τα «τηλεπαθητικά» σας χαρίσματα στην παράσταση;

Στην παράσταση την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και πολλά από αυτά που παρουσιάσαμε ως «Amazing Dio & Elina» 2 χρονιές τώρα στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Παρουσιάζουμε ένα τηλεπαθητικό Show, είμαστε από τα λίγα ζευγάρια, λιγότεροι από 7 σε ολόκληρο τον κόσμο, που παρουσιάζουν το συγκεκριμένο θέαμα, και γνωρίζω πόσο ο κόσμος συναρπάζεται με τα Mind Games.

 

Dio η παράσταση σας πιστεύεις ότι θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά;

Δώσαμε έμφαση στο να δημιουργήσουμε μια παράσταση που να γοητεύει την φαντασία τους , μια παράσταση διαδραστική ώστε τα ΜΑΓΙΚΑ να τα κάνουν τα παιδιά μαζί μας , μια παράσταση που θα έχει πολλές στιγμές γέλιου σε συνδυασμό με την μαγεία ! Άλλωστε ότι και οι τρεις μας είμαστε μάγοι που κάνουμε εκατοντάδες παραστάσεις κάθε χρόνο σε παιδικά πάρτι γενεθλίων, σε παιδικές παραστάσεις Δήμων, σε ψυχαγωγικά χριστουγεννιάτικα πάρκα, άρα έχουμε μεγάλη εμπειρία στην παιδοψυχαγωγία. Απλά θα έχουμε και κάποια θεάματα λίγο πιο «προχωρημένα» για εφήβους και ενήλικες !

 

Dio κάτι τελευταίο , τι θα ήθελες να αλλάξεις «ΜΑΓΙΚΑ» στον κόσμο αυτόν εάν θα μπορούσες;

Ως γονιός θα ήθελα με έναν μαγικό τρόπο από αύριο το πρωί κάθε παιδί , όπου κι αν βρίσκεται πάνω στην γη, να μπορεί να έχει τροφή, ένα ζεστό κρεββάτι να κοιμηθεί, ένα σωστό σχολείο και μια ζέστη αγκαλιά που να το περιμένει όταν γυρίζει σπίτι του. Μαγεία είναι η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας , μαγεία είναι η ευγένεια μας απέναντι σε κάθε άνθρωπο σε κάθε ζώο, μαγεία είναι να νοιαζόμαστε για τον άλλον, μαγεία είναι να νοιαζόμαστε για τον πλανήτη μας.

 

Μία βόλτα στην γιορτή κρασιού της Νεμέας

Previous article

Σημαντική κίνηση για την προώθηση των εξαγωγών του ελληνικού τυποιημένου ελαιολάδου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.