1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Νεκτάριος Σπηλιόπουλος | Ποιος είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορινθίων

0

Ο Νεκτάριος Γ. Σπηλιόπουλος, γεννήθηκε και κατοικεί στην Κόρινθο. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός MSc., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Έργων (Project Management), στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Management) και στα Οικονoμικά (Economics & International Business).

Έχει πολύχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή ενδοϋπηρεσιακών διαδικασιών αύξησης της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας, αλλά και στην καθημερινή λειτουργία & οργάνωση Δημοτικών Επιχειρήσεων & Δήμων, αφού έχει διατελέσει Γενικός & Τεχνικός Διευθυντής και Σύμβουλος διοίκησης σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού.

Η πρώτη δήλωση του Νεκτάριου Σπηλιόπουλου μετά την επίσημη ανακοίνωση της θέσης που αναλαμβάνει από τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο: 

Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνω ότι από σήμερα 2/9/2019, ανέλαβα τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορινθίων.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κορινθίων κο. Βασίλειο Νανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

Η ευθύνη μου είναι μεγάλη, αλλά η διάθεση προσφοράς ακόμα μεγαλύτερη, με σκοπό να συνδράμω τον Δήμο Κορινθίων με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, μεταφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μου μετά από 15 χρόνια σε ανώτερες διοικητικές θέσεις ευθύνης εντός των Ο.Τ.Α.

Mε γόνιμες συνεργασίες, σύνθεση και συμμετοχή όλων μας, ξεκινάει η προσπάθεια οικοδόμησης μίας νέας αυτοδιοικητικής και οργανωτικής δομής για τον Δήμο Κορινθίων.

Είναι μόλις 26 ετών και είναι ο νέος αντιδήμαρχος τουρισμού στο δήμο Κορινθίων

Previous article

Νανόπουλος| Ανακοίνωσε Αντιδημάρχους και το πρότυπο λειτουργίας του δήμου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.